Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul dizisi 94. bölümüyle ilgili önemli ipuçları

Diriliş Ertuğrul dizisi 94. bölümüyle ilgili önemli ipuçları

tarafından ker_def

Veda mı ediyor? Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Diriliş Ertuğrul 94. bölümde neler olacak?

Diriliş Ertuğrul aksiyon seviyesi yüksek son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı 94. bölümde de yine aksiyonun yüksek olacağının ipuçları geldi. Diriliş Ertuğrul’un yeni bölümünde neler olacak sorusunu araştıran 94. yeni bölüm fragmanını merak ediyorlar. yeni bölümde Köle tüccarı Simko’nun elinde esir olan Ertuğrul, Pitho ve diğer kölelerle birlik olup Simko’nun elinden kurtulmayı başarmıştır. Bir ismin bu sezondan sonra diziye veda edeceği iddia ediliyor.

İşte 94. bölüm fragmanı ve diziyle ilgili diğer detaylar:

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında intikam görünüyor. Fragmanı merak eden izleyiciler aynı zamanda Engin Altan Düzyatan veda edeceği yönündeki iddiaları merak ediyor. Dizinin başrolü olan Engin Altan Düzyatan hakkında gelecek sezon için bomba iddialar ortaya atıldı. Diriliş Ertuğrul heyecanı yeni sezonun başlamasıyla heyecan yine tepe noktasına ulaştı. Diriliş Ertuğrul’un yeni bölümünde Kayı Boyu’nu ilgilendiren çok önemli gelişmeler yaşanacak. Diriliş Ertuğrul’un gelecek bölümünde aksiyon bitmeyecek ve Ertuğrul Bey’in hamleleriyle işler tamamen değişecek. Yeni bölümde Kayı obası karışmış, Dündar’ın Hanlı Pazar’ı satıp Gündoğdu ve Sungur Tekin’in yanına göçme kararı obada infial yaratıyor.

Köle tüccarı Simko’nun elinde esir olan Ertuğrul, Pitho ve diğer kölelerle birlik olup Simko’nun elinden kurtulmayı başarmıştır. Bu sırada Ares’in Hanlı Pazara gelen kervanları yağmalaması için görevlendirdiği eşkıya başı Mihalis de tesadüfen Simko ve Ertuğrul arasındaki kovalamacaya şahit olmuş ve durumu Ares’e bildirmiştir. Uzun bir kovalamacadan sonra Simko ve adamları, Ertuğrul ve kölelerin önünü kesmiş, Ertuğrul tam Simko ve adamlarını alt edecekken eşkıya başı Mihalis de adamlarıyla baskın yapmıştır. Şimdi iki düşman arasında sıkışan Ertuğrul ne yapacak? Onları bertaraf edip obasına varabilecek mi?

Diğer taraftan Kayı obası karışmış, Dündar’ın Hanlı Pazar’ı satıp Gündoğdu ve Sungur Tekin’in yanına göçme kararı obada infial yaratmıştı. Bu karara karşı gelen Artuk Bey de Dündar’ın töreye karşı geldiğini, bu durumda beyliğinin meşru sayılamayacağını söyleyip beyliğe aday olmuştu. Bundan sonra Kayı obasında olaylar nasıl gelişecek? Yeniden beylik toyu yapılacak mı? Yoksa Dündar’ın kararına uyulup Hanlı Pazar satılacak ve göç mü edilecek?
Ertuğrul’un yaşadığını öğrenen Ares’in bundan sonraki planı ne olacak? Ertuğrul obaya varmadan öldürebilecek mi?

Dündar’ı Hanlı Pazar’ı satması ve göç etmesi için teşvik eden Emir Saadeddin, Hanlı Pazar’ı alması için de Bahadır Bey’e bir sandık altın vermişti. Emir Saadeddin bu emeline ulaşabilecek mi? Bahadır Bey, Hanlı Pazar’ı da satın alıp Çavdar beyliğini ele geçirebilecek mi?

ENGİN ALTAN DÜZYATAN BU SEZON VEDA MI EDECEK?
Diriliş Ertuğrul’un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan için diziyi yakından takip edenleri üzecek bir iddia gündeme geldi. Bu sezon bölüm başı 150 bin TL kazandığı öğrenilen Engin Altan Düzyatan’ın, sezon sonunda Diriliş Ertuğrul’dan ayrılacağı duyuruldu.

Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan’ın kazancı olay oldu. HT Magazin yazarı Mustafa Doğan bugün köşesinde dizi sektöründeki fiyat artışını kaleme aldı. Bu sezon Diriliş Ertuğrul dizisinden bölüm başı 150 bin TL kazanan Engin Altan Düzyatan sezon sonu senaryo gereği diziden ayrılacağından, yapımcıların ve kanalların en gözde isimleri arasında. Sektörde yeni moda, kafa oyuncuların futbolcular gibi bonservisini almak. İmza atıldıktan sonra proje kısmına geçiliyor. Düzyatan da nisandan bu yana kanallarla görüşüyormuş. Biriyle imza aşamasına gelinmiş. Anlaşmaya göre 4 yıl için Düzyatan’a imza parası (bonservis de diyebiliriz) 4 milyon TL ödenecek.

Oyuncu, rol alacağı projedeyse bölüm başı, yani haftalık 250 bin TL kazanacak. Zaman ne gösterir bilinmez ama bu rakamlarla imzalar atılırsa çarşı fena karışacak, orası kesin. Çünkü, “Engin bu kadar alıyorsa ben şu kadar isterim” diyenler mutlaka çıkacaktır. Çıkacaktır çıkmasına ama sektör bu yükü kaldıracak durumda değil. Hesapsız verilen bu paralar nedeniyle Endemol’ün başına gelenler malum.

Oyuncu ücretleri sürekli olarak artarken emekçiler tarafında yaprak kımıldamaması ve artan maliyetlerin uzayan süreleri beraberinde getirmesi de cabası…