Ana sayfa Sosyal Medya Diriliş Ertuğrul dizisi, Esra Bilgiç’in hayatını değiştirdi!

Diriliş Ertuğrul dizisi, Esra Bilgiç’in hayatını değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diriliş Ertuğrul dizisi en çok kime yaradı? İşte bu sorunun karşılığını verirken iki isim öne çıkıyor. Elbette ki muazzam oyunculuğu ile Engin Altan Düzyatan’a çok yaradı… Adeta bir efsane olarak sadece ülkemizde değil birçok farklı ülkede kitlelere etkileyen Düzyatan, Diriliş Ertuğrul’un 5 sezon süren macerasının en büyük kazananlarından birisi…

Bir diğer isim ise kuşkusuz oyunculuk kariyerine Halime Hatun karakteri ile Diriliş Ertuğrul’da başlayan Esra Bilgiç oldu… Ankara doğumlu oyuncu hem performansı hem kişiliği hem de fiziksel özellikleri ile gönülleri kazandı. Geniş bir hayran kitlesi edinen Esra Bilgiç, 2014 yılından bu yana yer aldığı dizi dünyasında adını gelecek vaat eden isimler arasına yazdırdı.

Instagram’da 4.1 milyon takipçi kitlesine ulaşan oyuncu için Diriliş Ertuğrul’dan sonra yer aldığı Bir Umut Yeter ve ardından da Ramo dizileri de önemli bir çıkış olarak değerlendirildi. Oyunculuk performansını üzerine koyarak artıran Esra Bilgiç’in yurt dışındaki bilinirliği de hızlı bir yükseliş sergiliyor.

Ramazan ayı ile birlikte Diriliş Ertuğrul’un Urduca olarak Pakistan’da yayınlanması genç oyuncu adına büyük bir kapıyı araladı. Esra Bilgiç, bu noktada Diriliş Ertuğrul’dan en iyi geri dönüşü alan isimlerden oldu.

Pakistan’dan üst üste teklifler alan oyuncunun bu yükselişinin altında halkın Halime Hatun karakterine olan ilgisi yatıyor.

İki reklam teklifi daha alan Esra Bilgiç, yurt dışında önlenemez bir yükselişin de içinde bulunuyor. Bir telefon operatörünün ekran yüzü olan oyuncu, iki yeni reklam filminde daha rol alacak.

Esra Bilgiç, yeni sezonda ise Ramo dizisinde Sibel karakteri ile Show TV ekranına geri dönüyor… Murat Yıldırım ile iyi bir dizi çifti olarak akıllara yazılan oyuncu, kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor.

#RAMO ❤️

Diriliş Ertuğrul dizisi, Esra Bilgiç'in hayatını değiştirdi! 7