Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Diriliş Ertuğrul dizisinin yıldızı Engin Altan Düzyatan önemli bir işe daha imzasını attı!

Diriliş Ertuğrul dizisinin yıldızı Engin Altan Düzyatan önemli bir işe daha imzasını attı!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında 4 sezondur yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan, 26 Temmuz 1979 İzmir doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu olan Düzyatan, 1997 yılında yayınlanan Ruhsar dizisiyle başladığı kariyerinde bugüne kadar dizi ve film olmak üzere 49 projede bulundu.

Koçum Benim dizisinde Orçun, Bir Bulut Olsam’da doktor Serdar, Kapalı Çarşı’da Fırat, Son dizisinde Halil gibi akıllarda yer edinen karakterleri canlandırdı. 4 sezondur Ertuğrul Gazi karakteriyle ekranda fırtınalar estiren Engin Altan Düzyatan, reklamların da aranılan isimlerinden birisi…

DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Düzyatan’ın bir başka özelliği ise vahşi doğa görüntüleri çekmesi…

Düzyatan, yapımcılığını kendisinin üstlendiği ‘Sen de Tanık Ol’ isimli belgeseli için TRT Belgesel kanalı ile anlaştı.

Sabah Gazetesi’nin haberine göre ünlü oyuncu, geçtiğimiz yaz Afrika’da çektiği vahşi doğa fotoğraflarından oluşan ‘Sen de Tanık Ol’ adlı kişisel fotoğraf sergisini, Kasım 2017’de açmıştı.

Diriliş Ertuğrul dizisinin yıldızı Engin Altan Düzyatan önemli bir işe daha imzasını attı! 7

Elde edilen gelirle Afrikalı çocuklara ve halka sürdürülebilir temiz su kaynakları sağlayan Düzyatan, projesini bir adım öteye taşıdı.

10 bölümden oluşan sergisi ile aynı adı taşıyan belgesel, çok yakında TRT Belgesel ekranlarında olacak.