Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul döner dönmez Sen Anlat Karadeniz’e çizik attı!

Diriliş Ertuğrul döner dönmez Sen Anlat Karadeniz’e çizik attı!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul, 5. sezona müthiş bir başlangıç yaptı.

Televizyon Gazetesi Detay

7 Kasım Çarşamba gününün reyting sonuçları ortaya çıktı. Dün akşam büyük merakla beklenen Diriliş Ertuğrul dizisi, 5. sezon ilk bölümüyle yani 122. bölümüyle ekranda yer aldı. İzleyicilerin diziyi ne kadar özledikleri merak ediliyordu. Reyting sonuçları bu sorunun yanıtını vermeye yetti.

Sen Anlat Karadeniz’in 2. sezonundaki birincilik zaferine Diriliş Ertuğrul ekrana döner dönmez son verdi.

Totalde ve AB grubunda zirvenin sahibi olan Diriliş Ertuğrul, reytinglerde de rakibinin bir hayli önündeydi. Totalde 2.8 puanlık fark atan Diriliş Ertuğrul, AB grubunda ise Sen Anlat Karadeniz’in 2 katı reytinge ulaşmayı başardı.

Sen Anlat Karadeniz’in totalde 2., AB grubunda ise 4. sırada yer alması ise dikkat çekiciydi.

Diriliş Ertuğrul döner dönmez Sen Anlat Karadeniz'e çizik attı! 7

Diriliş Ertuğrul’un dönüşü atv’nin dizisine sadece birincilik kaptırmadı, reytinglerde de bir miktar gerilemesine yol açtı ama bu ciddi bir kayıp değildi.

Jet Sosyete dizisi totalde 15. olurken, AB grubunda ise 5. sıraya yükseldi. Dizinin geçen haftaya göre AB grubunda iyi pozisyonunu koruduğu, totalde ise bir miktar yükseldiği görüldü.

Çocuklar Duymasın dizisi ise totalde 19. sırada yer alırken AB grubunda da 21. oldu. Dizinin geçen haftaya göre ciddi şekilde düşmesi dikkatlerden kaçmadı.