Ana sayfa Sinema Diriliş Ertuğrul ve Diriliş Osman’ın yapımcısının yeni projesi Türkler Geliyor’dan ilk kareler

Diriliş Ertuğrul ve Diriliş Osman’ın yapımcısının yeni projesi Türkler Geliyor’dan ilk kareler

tarafından ker_def

Diriliş Ertuğrul ve Diriliş Osman’ın yapımcısı Mehmet Bozdağ’ın imzası bulunan Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı isimli filmden ilk fotoğraflar ortaya çıktı.

Fatih’in akıncılarının hikayesinin anlatıldığı film için büyük bir hazırlık yapıldı. Çekimleri de yapılan filmin 2020 yılında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Filmde Emre Kıvılcım, Ece Ceşmioğlu, Eren Vurdem, Levent Özdilek, Ebru Özkan, Funda İlhan, Selda Alkor, Gökhan Serdar, Seray Kaya, Cemal Hünal, Ogün Kaptanoğlu gibi önemli isimler yer almakta.

Diriliş Ertuğrul ve Diriliş Osman'ın yapımcısının yeni projesi Türkler Geliyor'dan ilk kareler 9

Proje tasarımı ve senaryosu da Bozdağ’a ait olan film; İstanbul’un Fethi’nin ardından hedefini Roma olarak belirleyen Fatih Sultan Mehmet’in Avrupa’daki kararlı ilerleyişini, Sultan’a ölümüne bağlı en seçkin savaşçı birlikleri Akıncıların hikayesini anlatıyor.

Diriliş Ertuğrul ve Diriliş Osman'ın yapımcısının yeni projesi Türkler Geliyor'dan ilk kareler 10

Filmde, dünyanın gördüğü en barbar krallardan ve tarihe Boşnak katliamını başlatan Sırp Kralı olarak geçen Lazar, Osmanlılara karşı Katolik dünyası ve Papa’yla ittifaka girince, Fatih’in Akıncıları Lazar’ın planlarını bozmak için harekete geçiyor. Büyük bir emek harcanarak çekilen filmin 2020’de vizyona gireceği konuşuluyor…

PROJEDEN DETAYLAR:

Osmanlı Akıncıları, televizyon tarihimizin en başarılı dizi projelerinden olan ve bütün dünyada ses getiren ‘Diriliş Ertuğrul’un yapımcısı Mehmet Bozdağ tarafından görkemli bir prodüksiyonla sinemaya taşınıyor.
Proje tasarımı ve senaryosu da Mehmet Bozdağ’a ait ‘Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı’, İstanbul’un fethinin ardından hedefini Roma olarak belirleyen Fatih Sultan Mehmet’in Avrupa’daki kararlı ilerleyişini, sultana ölümüne bağlı en seçkin savaşçı birlikleri Akıncıların hikâyeleri üzerinden ele alıyor.

Dünyanın gördüğü en barbar krallardan ve tarihe Bogomil (Boşnak) katliamını başlatan Sırp Kralı olarak geçen Lazar, Osmanlılara karşı Katolik dünyası ve Papa’yla ittifaka girince Fatih’in Akıncıları Lazar’ın planlarını bozmak için harekete geçerler…

Diriliş Ertuğrul ve Diriliş Osman'ın yapımcısının yeni projesi Türkler Geliyor'dan ilk kareler 11

Kan ve gözyaşıyla sulanan topraklarda gücünü kılıçtan değil Hak’tan alan; zorbalığa karşı adalet, köleliğe karşı hürriyetin adı olan Akıncıların hikâyesini anlatan ‘Türkler Geliyor, Adaletin Kılıcı’ unuttuğumuz büyük cihan hakimiyeti ruhuna tanıklık yapmak için yola çıkan iddialı bir film.

TÜRKİYE’YLE AYNI ANDA DÜNYADA GÖSTERİMDE

Osmanlı Akıncıları tarihin akışını değiştirdi, onların bu destanının filmi de Türk sinema tarihinde bir eşiğin daha aşılmasını sağlayacak. ‘Türkler Geliyor, Adaletin Kılıcı; hikâyesi, oyuncu kadrosu, kostüm ve dekoru ile dünya çapındaki dev prodüksiyonlarla boy ölçüşecek şekilde tasarlandı. Film Türkiye ile aynı zamanda uluslararası bir dağıtım ve tanıtım kampanyası ile Avrupa, Latin Amerika, ABD, Orta Doğu ve Asya’da da vizyona girecek.

TÜRKLER GELİYOR: ADALETİN KILICI

Yapım: Bozdağ Film
Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ
Yapımcı: Mehmet Bozdağ
Yönetmen: Kamil Aydın
Senaryo: Mehmet Bozdağ, Atilla Engin
Oyuncular: Emre Kıvılcım, Ece Çeşmioğlu, Eren Vurdem, Levent Özdilek, Ebru Özkan, Selda Alkor, Serdar Gökhan, Seray Kaya, Cemal Hünal, Ogün Kaptanoğlu