Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul yeni sezon tanımında şok! Ertuğrul öldü mü?

Diriliş Ertuğrul yeni sezon tanımında şok! Ertuğrul öldü mü?

tarafından zk zk

TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin ne zaman başlayacağı büyük merak konusu olmuştu. Dizinin yeni sezon tanıtımı kısa bir süre önce yayınlandı ve tanıtımdaki sahneler merakı iyice arttırdı. Fragmandaki tabut sahnesi, ‘Ertuğrul öldü mü?’ sorularını kuvvetlendirdi.

Yayınlandığı günlerde reyting rekorları kıran dizinin sezona girmesi heyecanla beklenirken gelen fragman, kafaları iyice karıştırdı. Tanıtım filminde Ertuğrul şehit düşüyor, haberi alan oba halkı kahroluyor. Tanıtımları izleyenler, tarihte olayın nasıl gerçekleştiğini, Ertuğrul Gazi’nin nerede, nasıl ve ne zaman öldüğünü araştırmaya başladı bile.

Henüz dizinin yeni sezon ilk bölüm tarihi açıklanmadı ancak gelen tanıtım çekimlerin başladığı ve kısa bir süre içerisinde de yayına gireceğinin müjdesini vermiş oldu.

Bu arada dizinin kadrosuna Aslıhan Güner dahil oldu. Çemberimde Gül Oya, Sevda Çiçeği, Yuvamı Yıkamazsın, Şefkat Tepe, Sümela’nın Şifresi, Kehribar, Muhteşem yüzyıl Kösem gibi yapımlarda rol alan oyuncunun hangi karakteri oynayacağı ise henüz belli değil.

İşte olay yaratan Diriliş Ertuğrul yeni sezon 1. tanıtımı: