Ana sayfa Foto Galeri Diriliş Ertuğrul yine rekor kırdı! Zirvenin tahtını bırakmıyor!

Diriliş Ertuğrul yine rekor kırdı! Zirvenin tahtını bırakmıyor!

tarafından zk zk

Diriliş Ertuğrul yine rekor kırdı! Zirvenin tahtını bırakmıyor! 7

Ertuğrul Bey’in adamları Bahadır Bey’i almaya geldi ve otağda büyük bir arbede başladı. Bahadır’ın alplerini etkisiz hale getiren Ertuğrul Bey’in adamları, “Ertuğrul Bey’in huzuruna götüreceğiz sizi Bahadır Bey, zorluk çıkarırsanız gereğini yaparız.” dedi. Bahadır Bey ise, “Ben Ertuğrul Bey’in ayağına gitmem, işte çadırım burada. Ne diyecekse gelsin söylesin.” dedi.

Ertuğrul Bey’in adamlarının “Bahadır Bey! Ertuğrul Bey’imin buyruğu neyse ona uyacaksınız. Alplerinin önünde yaka paça götürtme kendini.” demesi üzerine Bahadır Bey kabul etti ve “Ertuğrul Bey’inizle konuşmaya gideceğim.” dedi. Daha sonra Bahadır Bey, Bahadır Bey’in adamları ve Karaca Hatun, Ertuğrul Bey’e götürülmek üzere teslim alındı.

Öte yandan Ertuğrul Bey’e getirilen Bahadır Bey, Ertuğrul ile yüzleşti. Ertuğrul Bey, Bahadır Bey’e şiddetli bir yumruk attı ve ikili arasında bir düello başladı. Ertuğrul Bey, Bahadır Bey’i yere serdi. Ertuğrul Bey, Bahadır’a “Alpamış gizlice Esma’yla obanın dışında buluştu. Sonra da onu öldürdü.” dedi.”