Ana sayfa Dizi Haberleri Ayça Ayşin Turan, Meryem’le İspanyolların kalbini fethedecek!

Ayça Ayşin Turan, Meryem’le İspanyolların kalbini fethedecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç’ın paylaştığı Meryem dizisi yayınlandığı dönem Türkiye’de çok sevilmişti. Meryem, Türkiye’deki yayınından beş yıl sonra bu kez İspanyol izleyicilerin karşısına çıkacak.

Kanal D’de yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören Meryem dizisi, iftiraya uğrayıp hapishaneye atılan Meryem isimli iyi yürekli bir genç kızın hikayesini anlatıyordu. 2017-18 yıllarında yayınlanan dizide başrolleri Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç paylaşıyordu.

Yönetmenliğini Barış Erçetin’in üstlendiği dizi 30 bölüm yayınlandıktan sonra final yapmıştı. Usta oyuncu Cemal Toktaş’ın da rol aldığı Meryem dizisinin hikayesi şöyleydi:

Meryem’in sevgilisi olan Oktay Şahin, savcı olmadan önce bir kazaya karışmış ve direksiyonda kendisi olmasına rağmen Meryem’in suçu üstlenmesini kabul etmişti. Kendisini kurtarmak için her türlü yalanı söyleyebilecek, para ve güç için her şeyi göze alabilecek biri olan Oktay Şahin, dizi dünyasının unutulmaz karakterleri arasında yer almıştı.

Ayça Ayşin Turan, Meryem’le İspanyolların kalbini fethedecek! 7

Ayça Ayşin Turan’ın güzelliğiyle herkesin kalbini fethettiği Meryem dizisi şimdi de İspanyol izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. En son rol aldığı Ada Masalı dizisiyle yurt dışında da birçok hayran edinen güzel oyuncu Meryem karakteriyle İspanyol izleyicilerin kalbini fethedecek.

Meryem’le birlikte bir başka Türk dizisi olan Canım Annem de İspanya’da yayınlanmaya başlayacak. Yapımcılığını Stellar Yapım ve Saran Studios’un, yönetmenliğini Ece Tahtalıoğlu Pertez ve Emrah Şendur’un üstlendiği drama türündeki günlük dizinin başrollerini; Selin Sezgin, Erol Gedik ve Gece Işık Demirel paylaşıyor.

14 Şubat’ta ilk bölümü ekrana gelen günlük dizi sessiz sedasız bir şekilde başarıya koşuyor. Canım Annem, Türkiye’de büyük ses getirmese de yurt dışı satışlarında büyük bir başarı gösterdi. Dizi üç ayda dokuz ülkeye satıldı.