Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul’dan sonra Uyanış Büyük Selçuklu’da yine fırtına gibi esecek!

Diriliş Ertuğrul’dan sonra Uyanış Büyük Selçuklu’da yine fırtına gibi esecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 5 sezon süren Diriliş Ertuğrul dizisinde Arık Böke ya da Arık Buka olarak yer alan Emre Erçil, şimdi de yine TRT1 ekranında Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde izleyicilerin karşısına çıkacak.

Moğol İmparatoru Cengiz Han’ın oğullarından Tuluy Han’ın oğlu olan Arık Buka, Diriliş Ertuğrul dizisinde dikkat çeken bir roldü. Emre Erçil’in canlandırdığı karakter, izleyicilerin da hafızalarına yerleşmişti.

Erçil şimdi de Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde boy gösterecek. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre oyuncu TRT1’in iddialı yeni dizisinin kadrosuna katıldı.

Gürkan Uygun, Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Mehmet Özgür, Sevda Ergnici, Ekin Koç, Hatice Şendil ve Cemal Toktaş gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisi, pazartesi akşamları büyük bir beğeni topladı.

Emre Erçil, diziye 4. bölümden itibaren Ebulkasım karakteri ile katılacak.

1971 İstanbul doğumlu olan oyuncu daha önce farklı dizilerde, farklı rollerde yer aldı.

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile ilk kez oyunculuğa adım atan Emre Erçil, Bahri karakterine hayat vermişti. İçerde, Ulan İstanbul, Milat ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde rol aldı.