Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul’un 5. sezonu müthiş bir bölümle başlıyor!

Diriliş Ertuğrul’un 5. sezonu müthiş bir bölümle başlıyor!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranında 5. sezonu 7 Kasım Çarşamba akşamı başlayacak olan Diriliş Ertuğrul dizisi yeni karakterleri, değişen kostümleri ve çarpıcı sahneleri ile ekranda yine fırtına estirmeye geliyor.

Çarşamba rekabetinde geçen sezon Sen Anlat Karadeniz ile müthiş bir birincilik yarışına girişen dizi, ilk başlarda biraz reyting kaybetse de sonrasında durumu toparlamıştı.

İki dizinin müthiş reyting çarpışması da merakla bekleniyor.

Hande Soral, İlker Aksum, Armağan Oğuz, Ünal Silver, Kimya Gökçe Aytaç, Enis Yıldız ve Eser Karabil dizinin 5. sezonuna katılan yeni isimler.

Engin Altan Düzyatan’ın başrolündeki dizi 122. bölümüye birlikte 5. sezonuna başlıyor. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul’un 122. yeni bölümünde, Söğüt’e gelen Ertuğrul Bey’in ‘Söğüt Anadolu’nun kalbidir, yüreğidir. Biz bu toprakları kılıç hakkıyla aldık. Yüreğimiz adalet ve hürriyet için attıkça umut kesilmez’ sözleri dikkat çekiyor. Ancak Türklerin ve Ertuğrul Bey’in artık yeni bir düşmanı vardır. Amaçları ise Anadolu’daki Türk hakimiyetini sona erdirmektir.

10 yıllık bir tarih atlamasıyla yeni sezonu açacak olan Diriliş Ertuğrul’un yeni sezonunda artık Osmanlı Devleti’nin temelleri atılmaya başlanacak.

Diziye bu sezon katılan Ünal Silver ile Hande Soral, önemli karakterlere imza atacak.

Diriliş Ertuğrul'un 5. sezonu müthiş bir bölümle başlıyor! 7

Silver, dizide Umur Bey karakterine hayat verecek.

Ertuğrul’un yeni aşkı ise Hande Soral olacak… Ertuğrul, en büyük düşmanının kız kardeşine aşık olacak.