Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de işte şimdi garip şeyler olmaya başladı!

Ufak Tefek Cinayetler’de işte şimdi garip şeyler olmaya başladı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’de Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 40. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Osman Sonant’ın oynadıkları Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Arzu’nun ölümüyle birlikte Sarmaşık’ta ilginç bir ittifak kuruluyor. Oya, Burcu ve Pelin’in 3’lü ittifakı ne kadar sürecek bilinmez ama kimseye inandırıcı gelmiyor.

Tanıtımda Oya’nın Burcu’ya Pelin’den önce hareket etmeleri gerektiğini söylediği görülürken, Kerim’in de Oya’ya ‘Sen mi yaptın?’ diye sorduğu ve Oya’nın ‘Sen olsan yapmaz mıydın’ diye sorduğu görülüyor.

Merve’nin hala ortalıklarda olmadığı Sarmaşık’ta işler de ilişkiler de birbirine girmiş görünüyor. Herkes Arzu’nun katilini ararken Emre de Pelin’den ilginç bir istek de bulunacak.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Arzu’nun katili kim?

Arzu öldü, Sarmaşık yasta. Ama bunun basit bir kaza değil de cinayet olduğu kısa sürede anlaşılıyor. Şimdi akıllarda tek bir soru var: Arzu’nun katili kim? Oya mı, Pelin mi, Burcu mu yoksa Taylan mı? Her birinin Arzu’yu öldürmek için iyi bir nedeni vardı. Arzu’nun ölümünden sonra kadınlar arasında şaşırtıcı bir ittifak kuruluyor. Oya, sonunda Kerim’le ilgili gerçeği öğreniyor. Pelin ve Emre arasında ise işler beklenmedik bir noktaya varıyor.