Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul’un Selcan Hatun’u Didem Balçın, dizideki yeni halinden çok memnun

Diriliş Ertuğrul’un Selcan Hatun’u Didem Balçın, dizideki yeni halinden çok memnun

tarafından zk zk

TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Selcan Hatun karakterini oynayan Didem Balçın, iki sezon ara verdiği diziye yeniden dönmesinden sonra hissettiklerini anlattı.

Milliyet Gazetesi’nden Senem Aydın’a bir röportaj veren Oyuncu, “Bendeki hissi ve özlemi hiç değişmemiş” diye konuştu.

Balçın, “Beşinci sezonda geri döndüm. İlk set gününden itibaren, hiç gitmemiş gibiydim. Zaten hepsi eski ekip arkadaşlarım… Sete dahil olan yeni karakterler de vardı ama enerjisi, hissi ve özlemi hiç değişmemiş. Selcan Hatun’u canlandırmayı çok özlemişim” ifadesini kullandı.

Hikayenin 18 yıl sonrası atlamasıyla birlikte diziye farklı bir şekilde dönen Didem Balçın, yeni bölümlerde karakterin durumu için şunları söyledi:

Diriliş Ertuğrul'un Selcan Hatun'u Didem Balçın, dizideki yeni halinden çok memnun 7

“İlk sezonda çocuğu olmadığı için hırslı ve öfkeliydi. İkinci dönemde, tamamen değişti ve iyiliğin tarafını görebilen biri oldu. Şimdi ise iki çocuğu var ve obasının derdine düşmüş… Çabasını tamamen soyunun devamı için harcıyor. Karakter olarak aslında üçüncü değişim sürecinde. Senaristlerimizin Selcan’ı başka bir lezzetle yazması hoşuma gidiyor. Bu sezon onun laf göndermeleri ve sivri dilli hali var, oynamak keyif veriyor.” dedi.

Dizi sektöründe son yıllarda bütçelerin azalmasından bahseden Didem Balçın, sektörün gidişatı ile ilgili olarak diziye bağlı bir prensipte yaşamadığını söyleyerek kazancını farklı işlere yatırdığını, kendi şirketi ve ortak olduğu işler olduğunu belirtti. Sektördeki kötü gidişatın bir bitiş olmadığını vurgulayan Didem Balçın, “Televizyon kanalları yerine birtakım dijital platformların öne geçiş dönemi. Artık dijital çağda halka erişim maliyetleri düşüyor. Tek üzüntüm, bir dizi daha kendini anlatamadan, onlarca hazırlıklardan sonra bittiğinde, herkesin emeği bir anda rüzgar gibi uçup gidiyor” diye konuştu.