Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Osman dizisinin önünde büyük riskler var!

Diriliş Osman dizisinin önünde büyük riskler var!

tarafından ker_def

Diriliş Osman dizisi için kanal değişikliği ciddi bir risk mi?

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, yaptığı açıklama ile herkesi şaşkına uğratmıştı.

Bozdağ, Diriliş Osman dizisinin yeni sezonda TRT1 ekranında değil, atv’de yayınlanacağını açıkladı.

Bu açıklamadan sonra ise kafalar karıştı hem de bazı riskler belirdi.

Burak Özçivit’in başrolünde yer alacağı, Diriliş Ertuğrul’un devamı niteliğindeki Diriliş Osman’ın Ocak ayında ekrana gelmesi bekleniyor.

Dizi için 2 büyük risk var… Bunlardan birincisi gün değişikliği… İkincisi ise TRT1’e alışmış olan izleyicilerin atv ekranını yabancılaması…

5 sezon boyunca Çarşamba akşamları TRT1 ekranına kilitlenen izleyiciler Diriliş efsanesinin keyfini yaşamış, reytingler de final gününe kadar hep yüksek kalmıştı.

Bu güven ile Diriliş Osman dizisi için Burak Özçivit ile 5 sezonluk anlaşma yapan Mehmet Bozdağ, kanal değişikliğini önceden hesap etti mi, yoksa son dakika golü mü oldu bilinmez.

Ancak kanal değişikliğinin ardından bir de gün değişikliği gelir ise Diriliş Osman dizisi beklenen büyük çıkışı yapamama tehlikesi ile karşı karşıya kalabilir.

Peki neden böyle bir tehlike olabileceği düşüncesindeyiz.

Bunun için aşağıdaki twitter mesajlarına bakmanızı öneriyoruz. Zira izleyiciler alışkın oldukları kanaldan başka bir kanala geçişi öyle kolay sindiremeyebilir.

Gün değişikliği de izleyici nezdinde izleyicileri diğer günlerdeki dizi alışkanlıklarını da hesaba kattığımızda Diriliş Osman’ın aleyhine olabilir.