Ana sayfa Güncel Haberler Disney Channel, Ağustos ayında yeni içerikleriyle geliyor!

Disney Channel, Ağustos ayında yeni içerikleriyle geliyor!

tarafından ker_def

Uyduda her zaman şifresiz yayınlanan, aile eğlencesinin adresi Disney Channel, Ağustos ayında da yepyeni içeriklerini izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Bir anda kendini, büyük ve yeni bir şehirde, farklı insanlarla dolu bir ortamda bulan Luna’nın maceralarını konu alan sevilen dizi Soy Luna, bu ay Disney Channel’da yeni bölümleriyle hayranlarını heyecanlandırmaya devam edecek. Hepimizin sevdiği, cesur, kendinden emin ve macera sever Rapunzel, Ağustos ayında yeniden Disney Channel ekranlarında.

İkinci sezonda yepyeni bölümleriyle ekrana gelecek olan Rapunzel: Serüvenler’de izleyiciler, Rapunzel’in yeni hayatına nasıl uyum sağlayacağına tanık olacak. Üçüzler Can,Cin ve Cem’inyeni maceralara ve tehlikelere atıldığı DuckTales Woo-Hoo Efsanesi’nin yeni bölümleri Disney Channel ekranlarına gelirken, yeni maceralara kaldığı yerden devam eden Pijamaskeliler, ikinci sezonuyla karşınızda olacak.

Bayramda ise Pazartesi’den Çarşamba’ya Süper Köpek, Esrarengiz Kasaba, Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi gibi sevilen filmlerin ekrana geleceği dopdolu bir maraton Disney Channel’da izleyicileri bekliyor olacak.Hafta sonları tüm aileyi bir araya getiren Sihirli Hafta Sonları kuşağında ise Ağustos ayı boyunca Arabalar 2, Müfettiş Gadget 2, Oyunbozan Ralph, Lilo ve Stiç 2: Stiç Zor Durumda, Ördek Şehri: Kayıp Lambanın Sırrı, Uçaklar, Süper Köpek, Bak Şu Köpeğe, Vahşi Doğa gibi popüler filmler her Cumartesi ve Pazar saat 11.00’de Disney Channel’da izleyicilerle buluşacak.

SOY LUNA YENİ BÖLÜMLER DEVAM EDİYOR

LunaValente, Cancun Meksika’da onu evlat edinen ebeveynleri Miguel ve Monica ve en iyi arkadaşı Simon ile birlikte mutlu ve sıradan bir hayat yaşamaktadır. Cancun’da hem okula devam etmekte ve hem de yarı zamanlı olarak paten ile fast-food dağıtımı yapmaktadır.

Fakat aniden hayatı beklenmedik bir şekilde değişir ve ailesinin çalıştığu konağın yeni sahibi SharonBenson onlara reddedemeyecekleri bir teklif sunar.

Hep birlikte Arjantin’e taşınırlar ve Luna ülkenin en iyi okullarından South BlakeCollege ‘da okumaya başlar. Luna bir anda kendini, büyük bir şehirde, farklı insanlarla dolu yeni, zenginlerin okulunda bulur.

Luna’nın yeni hayatında İtalyan bir diplomatın oğlu olan etkileyici Matteo ve yeni ev sahibinin kızı Ambar ile da uğraşması gerekecek. Ama azim ve coşku ve paten sevgisi ile yeni arkadaşlar edinecek, sesini bulacak, ilk aşkıyla tanışacak ve gerçek kimliğini keşfedecek.

Soy Luna’nın hikayesini Disney Channel’dan izleyin. Pazartesi’den Perşembe’ye 19.45’te.

Tekrar izlemek isteyenler için her Cuma 20.15’te 3 bölüm yayında.

RAPUNZEL: SERÜVENLER 2. SEZON

Hepimizin sevdiği, cesur, kendinden emin ve macera sever Rapunzel yeniden Disney Channel ekranlarında. Gothel’den kurtulduktan ve ebeveynleri Kral Frederic ve Corona’nın Kraliçesi Arianna’yla bir araya geldiğinden beri Rapunzel, yeni hayatına uyum sağlıyor ve EugeneFitzherbert, Pascal Bukalemun, Maximus ve Cassandra ile farklı talihsizlikler yaşamaya devam ediyor.

Rapunzel: Serüvenler 5 Ağustos’tan itibaren hafta içi her gün 8.00’de Disney Channel’da.

PİJAMASKELİLER YENİ BÖLÜMLER

Pijamaskeliler’in 2.sezon yeni bölümleri geliyor! Baykuş Kız, Kedi Çocuk ve Kertenkele süper güçleriyle ve yepyeni maceralarıyla hafta içi saat 09.45’te Disney Channel’da!

2. sezon final bölümü ise 2 Eylül’de!

Pijamaskeliler 19 Ağustos’tan itibaren hafta içi her gün 9.45’de Disney Channel’da.

DUCKTALES YENİ BÖLÜMLER DEVAM EDİYOR

DuckTales Woo-Hoo efsanesi’nin yeni bölümleri yayınlanmaya devam ediyor! Üçüzler Can,Cin ve Cemyeni maceralara ve tehlikelere atılmak isterken,amcaları Donald’ın gözü hep üstlerinde olacak. Son dakika çıkan bir durum nedeniyle amcaları Donald, üçüzleri Varyemez’e emanet edince, Varyemez ve üçüzler için macera kapıları açılıyor. Varyemez’inSadık kahyası Mrs. Beakley, torunu Webby ve Varyemez’in koca yürekli, korkusuz dostu Çılgın Pilot da bu maceraya katılıyor.Ördekler, kocaman bir aile olmaya hazırlar!

Ducktales hafta sonları 10.30 ve 15.30’da Disney Channel’da.

İYİ BAYRAMLAR

Bayram maratonları ile günün nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

12 Ağustos Pazartesi 11.00’de Süper Köpek ve ardından tüm gün Esrarengiz Kasaba.

13 Ağustos Salı 11.00’de Kim Possible: Çok Dramatik! ve ardından tüm gün Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi.

14 Ağustos Çarşamba 11.00’de Oyunbozan Ralph ve ardından tüm gün Ducktales.

SİHİRLİ HAFTA SONLARI

Ailece izleyeceğiniz sihirli filmler için hepinizi her hafta sonu 11.00’de Disney Channel’a bekliyoruz!

Ağustos ayında yayınlanacak filmler:

3 Ağustos Cumartesi; Arabalar 2

4 Ağustos Pazar; Müfettiş Gadget 2

10 Ağustos Cumartesi; Oyunbozan Ralph

11 Ağustos Pazar; Lilo ve Stiç 2: Stiç Zor Durumda

17 Ağustos Cumartesi; Ördek Şehri: Kayıp Lambanın Sırrı

18 Ağustos Pazar; Uçaklar

24 Ağustos Cumartesi; Uçaklar

25 Ağustos Pazar; Süper Köpek

31 Ağustos Cumartesi; Bak Şu Köpeğe

1 Eylül Pazar; Vahşi Doğa

Sihirli hafta sonu filmleri her Cumartesi ve Pazar saat 11.00’de Disney Channel’da.