Ana sayfa Sosyal Medya Disney Plus gecesinde gazetecilerin Can Yaman’ı protestosuna izleyiciler tepkili!

Disney Plus gecesinde gazetecilerin Can Yaman’ı protestosuna izleyiciler tepkili!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’ın açılış gecesi dün gerçekleştirildi. Türkiye’nin en ünlü isimlerinin katıldığı geceye, gazetecilerin Can Yaman’ı protestosu damgasını vurdu. Gazetecilerin bu protestosu Can Yaman hayranları tarafından tepkiyle karşılandı.

Dün Türkiye’deki yayın hayatına başlayan Disney Plus’un açılış gecesinin en dikkat çekici isimlerinden biri Can Yaman’dı. Kariyerine bir yıldan uzun süredir İtalya’da devam eden Can Yaman, uzun bir aradan sonra ilk kez Türkiye’de dizi çekecek. Can Yaman, Disney Plus için çekilecek El Turco isimli dizide rol alacak.

Yakışıklı oyuncu dün akşam Disney Plus’ın açılış gecesindeydi. Ancak Can Yaman, gazetecilerin protestosuyla karşılaştı. Gazeteciler, Can Yaman salona girdiğinde arkalarını döndü, kameraları indirdi ve herhangi bir soru sormadı. Hatta bir gazeteci “O İtalya’nın yıldızı ya Türk basınına ihtiyacı mı var?” diye Can Yaman’ın arkasından seslendi.

Yaman’ın, hiç beklemediği bu protesto karşısında şaşkınlığa uğradığı gözlendi. Protestonun sebebi anlaşılamadı. Gazetecilerin bu protestosu sadece Can Yaman hayranları değil herkesin tepkisine yol açtı.

Twitter’da dizi yorumları yapan Deniz Tural tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Can Yaman’ı seversiniz, sevmezsiniz ona bir şey diyemem. Ancak şu videoda benim gördüğüm kendisine saygısızca bir tutum sergilenmiş. Arkasını dönen kişi kimdir tanımıyorum ama selam veren birine öyle bir tavır nerden bakarsan ofsayt. Yanlışa yanlış demek gerek.”

Disney Plus gecesinde gazetecilerin Can Yaman’ı protestosuna izleyiciler tepkili! 9

Bir hayranı da yaptığı paylaşımda “Kendilerine saldıran ünlülerin peşinden koşan basın mensuplarının Can Yaman’a karşı aldıkları tavır tuhaf değil mi? Kameralarınızı kıranların ağzından iki laf almak için bi tarafınızı yırtan siz değil miydiniz? Can Yaman’ı çekememenizin sebebi ne? diye yazdı.

Disney Plus gecesinde gazetecilerin Can Yaman’ı protestosuna izleyiciler tepkili! 10

Bir Twitter kullanıcısı da gazetecilerin yaptığını doğru bulmadığını belirtti ve “Abi şaka mısınız bu ülkede sanatçılar oyuncular ne olaylara karıştılar basın tepki vermedi şimdi Can Yamana gelince mi röportaj yapmak istemediler “magazin basını” birde marifetmiş gibi ben selamını almadım diyor.Can’ın üzerinden prim yapma derdinde çakma muhabir” diye yazdı.

Disney Plus gecesinde gazetecilerin Can Yaman’ı protestosuna izleyiciler tepkili! 11