Ana sayfa Sosyal Medya Meğerse ünlü çiftin aşkı çok önceden bitmiş! Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan’dan bahsediyoruz!

Meğerse ünlü çiftin aşkı çok önceden bitmiş! Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan’dan bahsediyoruz!

tarafından sevda

Televizyogazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan çifti geçtiğimiz günlerde ayrılık iddialarıyla gündeme geldi.

Yaklaşık iki yıldır birlikte olan ve yakında nikah masasına oturmaları beklenen oyuncu çiftten Gökhan Alkan, sevgilisi Nesrin Cavadzade ile sosyal medyada olan fotoğraflarını sildi ve Cavadzade’yi sosyal medyada takibi bıraktı.

Nesrin Cavadzade ise Gökhan Alkan’ı hala takip ediyor ve sosyal medya hesabında bazı romantik fotoğraflar duruyor.

Meğerse ünlü çiftin aşkı çok önceden bitmiş! Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan'dan bahsediyoruz! 48

Kafa karıştıran bu durum sonrası Posta Gazetesi’nden Uğur Alpakar dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Alpakar, çiftin ilişkisi ile ilgili şu ifadeleri kullandı; “Benim duyduklarıma göre bu ilişki bir ay önce bitmiş. Gökhan Alkan birlikte oturdukları evi terk etmiş. Nesrin Cavadzade ise çevresine ‘Sessiz sedasız bitsin istiyorum’ diyormuş.”

Ünlü çiftin cephesinden konuyla ilgili bir açıklama ise henüz gelmedi. Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade en son Gökhan Alkan’ın doğum günü olan 8 Aralık tarihinde, Cavadzade’nin organize ettiği kutlamadan paylaştıkları fotoğraf kareleri ile gündeme gelmişti.

İkilinin ilişki durumunu merak eden hayranları durumu instagram hesaplarını yorumlayarak çözmeye çalışıyorlar. Çünkü ayrılınca yapılan ilk iş birlikte çekilmiş eski fotoğrafları silmek ve sevgiliyi takibi bırakmak oluyor.