Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus’ın Arayış dizisi için konuşulan başroller, şimdiden heyecanı doruğa çıkarıyor!

Disney Plus’ın Arayış dizisi için konuşulan başroller, şimdiden heyecanı doruğa çıkarıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 14 Haziran’da Türkiye ile birlikte 42 ülkede yayın hayatına başlayan Disney + platformu, dijital dünyaya bambaşka yeni yapımlar getirmek için uzun süredir çalışıyor. Film ve dizi projeleriyle şimdiden dikkatleri çeken platform, Türkiye pazarına giriş yaptıktan sonra, hepsi birbirinden başarılı ve popüler oyuncuların yanı sıra ünlü yapım şirketleri, yönetmenler ve senaristlerle de anlaşmalar yapmıştı.

Disney Plus’ın ilk yerli orijinal dizisi Kaçış oldu Engin Akyürek’in aynı zamanda hikayesini yazdığı ve başrolü İrem Helvacıoğlu ile paylaştığı Kaçış dizisi, bölüm bölüm verilmeye başlandı. Bu arada Disney Plus platformunun ikinci yerli dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın çekimleri de bir süre önce bitti. Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrolünde olduğu dizinin yayını merakla bekleniyor.

Bir başka dizi Avcı’nın, Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu başrolü ile çekimlerine devam ediliyor. Yine Halit Ergenç, Melis Sezen ve Songül Öden’in başrolünde oynayacağı Nomen dizisi için de hazırlıklar başladı. Ayrıca 2023 yılında 100. yılını kutlayacak olan Türkiye Cumhuriyeti’ne bir jest niteliği taşıyan ve başrolünde Aras Bulut İynemli’nin oynayacağı Atatürk dizisinin hazırlıkları da başlamış durumda.

Şimdi Disney Plus’ın bir başka dizisi ile ilgili ortaya çıkan bilgiler konuşulmaya başlandı. İsmi Arayış olan dizi de dijital platformun iddialı yapımlarından birisi olacak. Ay Yapım imzalı dizinin hazırlıkları sürerken iki ünlü oyuncunun ismi ön plana çıktı!

Disney Plus'ın Arayış dizisi için konuşulan başroller, şimdiden heyecanı doruğa çıkarıyor! 8

Mehmet Günsur ve Aslı Enver! Bu iki ismin başrolde yer alacağı konuşuluyor şu sıralar. İkisi de sevilen ve rol aldıkları projelerle konuşulan isimler. Aslı Enver en son Babil dizisinde oynamıştı. Oyuncunun ismi yeni sezonda bir kanalda yer alacak uyarlama bir dizi olan Benim Adım Farah ile anılıyor. Disney Plus’ın marka elçilerinden olan Aslı Enver’in, Mehmet Günsur ile Arayış dizisinde başrolde oynaması söz konusu.

Disney Plus'ın Arayış dizisi için konuşulan başroller, şimdiden heyecanı doruğa çıkarıyor! 9

Günsur’un Arayış dizisiyle ismi anılıyor şu sıralar. Oyuncunun teklife ne yanıt vereceği merakla beklenmekte. Emin Alper’in yönetmenliğini üstleneceği Arayış dizisinin, önümüzdeki günlerde çokça gündeme geleceği söyleniyor.
Dizide, arkadaşını içine düştüğü tarikattan kurtarmaya çalışan bir kadının hikayesi anlatılmakta. Bu tarikata sızan kadın karakteri için teklif alan Aslı Enver’e giderken, Mehmet Günsur’un da projeden teklif gittiği ortaya çıktı.

2011-2014 yılları arasında Muhteşem Yüzyıl’daki Şehzade Mustafa rolü ile çok konuşulan Mehmet Günsür, Fi, Kanaga ve Atiye dizileriyle de beğeni toplamıştı. Netflix’te yayınlanan ve Beren Saat ile başrolünde oynadığı Atiye’nin ardından oyuncunun Arayış dizisinde rol alması bekleniyor.