Ana sayfa Dizi Haberleri Arayış dizisindeki Azra karakterinin felsefesi Defne Kayalar’ın fikirleriyle uyuşuyor!

Arayış dizisindeki Azra karakterinin felsefesi Defne Kayalar’ın fikirleriyle uyuşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus platformunda yayınlanan Arayış isimli dizinin kadın oyuncularından birisi de Defne Kayalar. Emin Alper imzasını taşıyan Arayış dizisinde başrollerde Aslı Enver ile Mehmet Günsür yer alıyor. Dizinin farklı ve etkileyici hikayesinde metropol hayatından bunalmış Nisan isimli genç bir kızın ruhani yolculuğu anlatılıyor.

Yaşadığı hayattaki sıkışmışlığından kurtulmak için bir arayışa çıkan Nisan karakterinin kendisini hasta, mutsuz hissetmesi ile başladığı bu yolculuk, onu bambaşka olayların içine sürüklüyor.

Dizinin hikayesinde Azra karakteri ile yer alan Defne Kayalar da projeden çok etkilenen isimlerden birisi oldu. 6 bölümlük Arayış dizisiyle ilgili konuşan Kayalar, “Genel olarak günümüz dünyasında herkesin kendisini bulma ihtiyacının nereye gidebileceği ile ilgili bir hikaye” diye konuştu.

Azra karakterini dizinin hikayesinde en uzun süre arayış içinde olan birisi olarak tarif eden oyuncu, Azra karakteri ile kendisinin bazı özelliklerinin uyuştuğunu da ifade etti.

Defne Kayalar da hayatı yaşamak gerektiğini, farklı deneyimlerin insan olmanın bir zorunluluğu olduğunu şu sözlerle ifade etti:

“Benim oynadığım karakter ile aramdaki paralel şeylerden birisi bu. Ben de hayatta her türlü tecrübeyi yaşamak istiyorum. Azra da istemiş. Kalıbından dışarıya çıkmak istemiş. Her gün birbirinin aynı bir hayat yaşamaya değer mi bilmiyorum. İnsan dediğimiz şey çok tutkulu bir yaratık. Tutkularından arındırmak insanları, aslında biraz insan olmanın özünden uzaklaşmak demek. Dolayısı ile yaşamak lazım, yaşamadan ölmemek gerekiyor bence.”