Ana sayfa Sosyal Medya Disney Plus’ın görkemli açılış gecesindeki en klas, en uyumlu çifti seçilse, onlar birinci olurdu kesin!

Disney Plus’ın görkemli açılış gecesindeki en klas, en uyumlu çifti seçilse, onlar birinci olurdu kesin!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 14 Haziran akşamı, dizi ve sinema sektörü için bambaşka bir heyecan yaşandı. Malum bir süre önce Türkiye pazarına giren dizi-film ve orijinal içerik yayıncısı bir dijital platform olarak Türkiye’deki ünlü isimlerle, önde gelen yapımcı, yönetmen ve senaristlerle bir dizi anlaşma imzaladı.

Disney Plus, ABD merkezli Walt Disney Company’nin bir bölümü olan Disney Platform Distribution tarafından işletilen bir video servisi olarak tanımlanıyor. Netflix’e rakip olarak Türkiye’de yayına başlayan Disney Plus, aynı akşam 42 ülkede daha açılışını yaptı. Tüm dünyada dizi ve film üreten benzer dijital platformlara ciddi bir rakip olarak piyasaya giren Disney Plus’ın Türkiye’deki açılış gecesi ise son derece görkemli geçti.

Tersane İstanbul’daki açılışa, dijital platform ile anlaşma yapan ve marka elçileri olan pek çok oyuncu katıldı. Aralarında Pınar Deniz, Demet Özdemir, Kerem Bürsin, Engin Akyürek, Burak Deniz, Halit Ergenç, Aras Bulut İynemli, Aslı Enver, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan gibi pek çok ünlü isim, geceye katıldı.

Kimi isimler geceye yalnız gelirken, kimileri de eşleri ya da sevgilileri ile geldiler. Bu isimler arasında, Disney Plus Türkiye ile anlaşan ayrıca geçtiğimiz yaz Ferzan Özpetek’in Disney Plus İtalya’nın ilk dizisi Cahil Periler’de de rol alarak diğer meslektaşlarının bir adım önüne geçen Burak Deniz de sevgilisi model Didem Soydan ile katıldı.

İkilinin gecede birbirlerine son derece uyumlu bir kıyafet seçimi yaptıkları fotoğrafta da görülmekte. Burak Deniz fit vücudu ile, model olarak büyük beğeni toplayan, düzgün fiziği ile dikkat çeken Didem Soydan’ın yanında son derece klas görünüyordu. Bir süredir beraber olan ikili, adeta gecenin ‘en klas, en uyumlu çifti’ seçilse, birinci gelecek kadar dikkat çektiler.

Burak Deniz, siyah takımı, siyah gömleği ve yakasına taktığı çiçekle son derece şık ve janti görünüyordu. Didem Soydan da her zamanki zarifliği ile siyah elbisesi içinde sevgilisi ile uyumlu bir kıyafet seçimi yapmıştı. Gecede kıyafetleri, ayakkabıları, aksesuarları ile siyah rengi seçen ikili pozlarıyla da sosyal medyada hayranlarının beğenisini kazandılar…

Bakalım siz de aynı fikirde misiniz? İşte Burak Deniz ve Didem Soydan’ın Disney Plus açılış gecesindeki fotoğrafları…