Ana sayfa Dizi Haberleri Hayranları merakla bekliyordu, Burçin Terzioğlu müjdeyi verdi!

Hayranları merakla bekliyordu, Burçin Terzioğlu müjdeyi verdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çok küçük yaşlarından beri sinema ve dizi sektöründe yer alan bir oyuncu Burçin Terzioğlu. Kamera arkasında çalışan emekçilerden birisi olan babası ile birlikte setlerde büyümüş ve küçücükken filmlerde, dizilerde oynamaya başlamış bir oyuncu. 1980 yılında doğan Terzioğlu, 5 yaşındayken ilk kez kamera karşısına geçmiş bir isim.

Onu ilk şöhrete kavuşturan dizisi Fırtına olmuştu. Murat Yıldırım ile başrolünde oynadığı dizi ile çok büyük bir etki yaşatmıştı. 2006-2007 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan dizideki Zeynep rolüyle çok sevildi. Ardından farklı yapımlarda da rol aldı ama en çok özellikle İlker Kaleli ile birlikte rol aldığı Poyraz Karayel dizisiyle bir başka çıkış daha yakaladı oyuncu.

Burçin Terzioğlu, bu dizideki Ayşegül Umman karakteri ile hala hatırlanıyor, hayranları tarafından sık sık yadediliyor. Kurşun, Hakan: Muhafız, Hükümsüz dizileri ile birlikte Menajerimi Ara’ya konuk olduğunda da yine çok konuşulan bir bölüme imza atılmasına da vesile olmuştu Burçin Terzioğlu. Bir taciz olayı ile toplumda kadınlara iş hayatındaki tacizin konuşulmasını sağlayan bir bölümdü ve tek bölümle Burçin Terzioğlu ekranda yer almasına karşın uzun süre dizinin bu bölümü gündemde kalmıştı.

Hayranları merakla bekliyordu, Burçin Terzioğlu müjdeyi verdi! 8

Ekrana en son Yalancı dizisi ile geldi Burçin Terzioğlu. Sezon başında yayınlanmayan başlayan dizide Salih Bademci ile oynamıştı. Show TV’de ekrana gelen dizide de bir taciz olayı anlatılıyordu. Konusu itibariyle de cesur bir diziydi ancak beklenen ilgiyi görmeyince 10. bölümde final yapmıştı.

Burçin Terzioğlu’nun hayranları, onun yeniden ekrana dönmesini sabırsızlıkla bekliyor. Kendisinden gelecek haberi de duymak için heyecanlanıyorlardı. Henüz net bir projesi olmasa da ilerleyen günlerde yeniden ekrana dönmek istediğini kendisi de ifade etmekte. Terzioğlu, bir süredir ortalarda yoktu. Katıldığı yaz partisinde rengarenk kameraların karşısına geçen oyuncu, yeterince dinlendiğini ve artık çalışmak istediğini dile getirdi ve “Dinlendim, şimdi tam zamanı. Okuyorum, görüşmeler var. İşlere karar vereceğiz. Stresli bir dönem ama keyfim yerinde” açıklamasını yaptı.

Hayranları merakla bekliyordu, Burçin Terzioğlu müjdeyi verdi! 9

Yaz döneminde tatil yaptıktan sonra sezonda ekrana dönme niyeti var Burçin Terzioğlu’nun. Bunun için de gelen projeleri etraflıca değerlendirmekte olduğunu belirtiyor. Burçin Terzioğlu, televizyon dizilerinde yer almayı arzu ettiğini belirterek “Tabii ki düşünüyorum, görüşmeler safhasındayız, netleşince haberiniz olacak” diyerek yeni bir müjdenin de yolda olduğunu söylemekte…

Özel hayatıyla ilgili de konuşan Burçin Terzioğlu, evlilik teklifi aldığını ve tek taş yüzüğünü de aldığını anlattı. Terzioğlu,uzun süredir spor hocası Umut Duygu ile aşk yaşıyor.