Ana sayfa Sosyal Medya Anneye büyük sürpriz! Canan Ergüder ve Kenan Ece’nin oğulları Demir’in son halini görmelisiniz…

Anneye büyük sürpriz! Canan Ergüder ve Kenan Ece’nin oğulları Demir’in son halini görmelisiniz…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2017 yılında meslektaşı Kenan Ece ile nikah masasına oturmuştu Oyuncu Canan Ergüder. Şimdilerde ekranda Oğlum dizisi ile yer alan oyuncu, geçtiğimi hafta Anneler Günü’nde sette güzel ve bir o kadar da özel bir gün yaşadı. Zira küçük oğlu Demir, o gün çalışmak zorunda olan annesi ile  Anneler Günü’nünde sete gelmişti.

Ünlü Oyuncu, ekranlara en son Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara’da rol almıştı. Ergüder, dizi devam ederken meme kanserine yakalandığını öğrenmiş ve sonrasında tedavisi nedeniyle projeden ayrılmak durumunda kalmıştı.

Aradan geçen bir yılın ardından tedavisi başarılı sonuçlanan ve yeniden mesleğine, setlere dönen oyuncu, hayranlarını da çok mutlu etti. İşine yeniden dört elle sarılan oyuncu, bu kez Show Tv’nin Oğlum dizisinde pedagog Demet rolüyle ekranlara gelmekte.

Anneye büyük sürpriz! Canan Ergüder ve Kenan Ece'nin oğulları Demir'in son halini görmelisiniz... 9

Kenan Ece ile mutlu bir evlilik sürdüren Canan Ergüder, hastalığı sürecinde en büyük desteği de eşi ve ailesinden gördü. Annesi ile Anneler Günü’nde fotoğraflarını yayınlayan oyuncu, oğlunun sete geldiği o anlardaki mutluluğu da takipçileri ile instagram sayfasından paylaştı.

Anneye büyük sürpriz! Canan Ergüder ve Kenan Ece'nin oğulları Demir'in son halini görmelisiniz... 10

2018 yılının Mart ayında dünyaya gelen Demir, 4 yaşında. Oyuncu, setteki karavanında oğluyla verdiği pozunu paylaşarak “Ne mutlu bana bu özel günde bir ilk yaşandı ve oğlum benimle sete geldi. Aldığım en güzel hediyeydi. Bir canlıya annelik duygusuyla yaklaşan herkesin anneler gününü kutlarım” notuyla mutluluğunu aktardı.

Bu arada küçük Demir’in sette çok eğlendiği de aşağıdaki fotoğrafta görülmekte. Dizinin setinde yönetmen koltuğuna oturan Demir’in bu halleri, annesi Canan Ergüder’i monitörden izliyor olması da güzel bir an yaşatmış oyuncuya…

Anneye büyük sürpriz! Canan Ergüder ve Kenan Ece'nin oğulları Demir'in son halini görmelisiniz... 11