Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus’tan beklenen haber geldi! Demet Özdemir hayranları biraz daha bekleyecek!

Disney Plus’tan beklenen haber geldi! Demet Özdemir hayranları biraz daha bekleyecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’ın ikinci Türk yapımı Dünyayla Benim Aramda uzun süredir büyük bir heyecanla bekleniyor. İlk tanıtımı paylaşılan dizinin yayın tarihi de belli oldu. Ancak Demet Özdemir’i özleyen hayranları biraz daha beklemek zorunda.

Disney Plus’ın ilk Türk dizisi Kaçış geçen hafta yayınlanan sekizinci bölümüyle sona erdi. Sıradaki dizi başrollerinde Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan, Buğra Gülsoy ve Metin Akdülger’in yer aldığı Dünyayla Benim Aramda. Yeni dizinin geçen hafta paylaşılan ilk tanıtımı büyük heyecan yaratmıştı.

Yayın tarihi bir türlü açıklanmaya Dünyayla Benim Aramda özellikle Demet Özdemir hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Ancak başarılı oyuncunun hayranları biraz daha beklemek zorunda. Çünkü Dünyayla Benim Aramda 14 Eylül’de izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

İki sevgili arasında yaşanan bir aşk sorgulamasını içeren hikayede İlkin karakterine Demet Özdemir hayat veriyor. Buğra Gülsoy’un hayat verdiği Tolga da İlkin’in sevgilisi. Tolga’nın, aşkını bir başka kadını araya koyarak sınadığı İlkin karakteri ile Demet Özdemir, izleyenleri şaşırtacağını daha önceki röportajlarında söylemişti.

Çekimleri büyük bir gizlilikle tamamlanan Dünyayla Benim Aramda’nın, Kaçış’tan çok farklı bir dizi olacağı dikkati çekiyor. Ortadoğu’nun karanlık dünyasında geçen Kaçış’tan sonra Dünyayla Benim Aramda pırıltılı şehir hayatının zengin ve renkli yaşamlarını ekrana taşıyacak.

Diziden ilk görüntüler ise Disney Plus’ın açılışından bir hafta önce yapılan bir basın toplantısında gösterilmişti. Dizinin ilk sezonu 10 bölüm olarak çekildi. Dünyayla Benim Aramda’da iki sevgili arasında yaşanan bir aşk üçüncü bir kişi ile sorgulanıyor.