Ana sayfa Sosyal Medya Disney Plus’ın Kaçış dizisinin yönetmeninden mesaj var!..

Disney Plus’ın Kaçış dizisinin yönetmeninden mesaj var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlayan Disney Plus’ın ilk Türk dizisi Kaçış, 3 Ağustos Çarşamba akşamı yayınlanan yayınlanan bölümüyle final yaptı. Her hafta izleyicilerin nefesini tutarak yeni bölümünü beklediği Kaçış’ın başrol oyuncusu ve hikayesinin sahibi Engin Akyürek başarısıyla alkışları topladı.

Her bölümü haftalık olarak yayınlanan dizi, 8 haftanın sonunda son bölümüyle izleyiciye büyük heyecan yaşattı. Ortadoğu’da Ezidilerin yaşadığı dramı anlatan sıra dışı bir hikayeye sahip Kaçış dizisi sayesinde Disney Plus izleyicileri sekiz hafta boyunca nefes kesen bir hikayeye tanık oldu.

Her bölümüyle hikayesi daha da heyecanlanan dizi final bölümüyle çok büyük övgüler aldı. Görünüşe göre Engin Akyürek de Kaçış sayesinde kariyerinde yeni bir pencere açtı.

O3 Medya ve Same Film imzalı Kaçış’ın yönetmeni Yağız Alp Akaydın da instagram hesabından yaptığı paylaşımda izleyiciye teşekkür etti.

Ünlü yönetmen paylaşımında, “Başladık. Gönül verdik. Emek harcadık. Çektik. Bitirdik. Gurur duyduk. Emeği geçen ruhunu katan herkesin ellerine sağlık” ifadelerini kullandı.

Hikayesi ve oyunculukları ile büyük beğeni toplayan Kaçış’ı izleyenlerin ilk sorusu da ‘2. sezonu çekilecek mi?” oluyor.  dizinin 2. sezonunun da çekilip çekilmeyeceği henüz belli değil. Bu konuda başrol oyuncusu Engin Akyürek’ten de bir bilgi gelmedi. Henüz Disney Plus’tan resmi bir açıklama da yok.

Ancak dizinin bu kadar çok beğenilmesi ve övgü dolu yorumlar alması, ikinci sezonunun da çekilmesi ihtimalini kuvvetleniyor.