Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus’tan Hazal Kaya hayranlarına büyük sürpriz! Benden Ne Olur filmi geliyor!

Disney Plus’tan Hazal Kaya hayranlarına büyük sürpriz! Benden Ne Olur filmi geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, ekrana en son Bizim Hikaye dizisiyle gelmişti. Dizinin final yapmasına kısa bir süre kala, oyuncunun hamile olduğu öğrenilmişti. Yönetmen ve oyuncu Ali Atay ile evli olan Kaya, 2019 yılı Kasım ayında oğulları Fikret Ali’yi dünyaya getirdi. 2020 yılının Mart ayında Türkiye’de ilk kovid vakasının da görülmesiyle girilen pandemi sürecinde oğlu ile ilgilenmeyi seçti oyuncu.

Doğumdan sonra ilk kez, Med Yapım ve Ay Yapım imzalı “Benden Ne Olur?” filminde rol aldı oyuncu. 2020 yaz aylarında çekimleri başlayan film, Aslı Kızmaz’ın kitabından uyarlandı. Romantik komedi türündeki hikayeyi okuduğunda oynamayı çok istediğini belirten oyuncu, daha önceki dönemde çekilmek istenen ancak bir takım aksilikler yüzünden çekimleri uzayan filmde doğumdan sonra oynama şansını da yakalamış oldu.

Disney Plus'tan Hazal Kaya hayranlarına büyük sürpriz! Benden Ne Olur filmi geliyor! 8

Hazal Kaya’nın Onur Tuna, Enis Arıkan, Selin Şekerci ve Nur Fettahoğlu ile kamera karşısına geçtiği ‘Benden Ne Olur?’ filmi, 14 Ocak 2022’de vizyona girdi. Yönetmenliğini Murat Şenöy’ün üstlendiği filmin senaryosunu Aslı Kızmaz ve Müge Öztürk yazmıştı.

Kaya’nın hayranlarından filmi izleyemeyenler için güzel haber yakın zamanda geldi! ‘Benden Ne Olur?’ filmini Disney Plus’ın satın aldığı, sosyal medyadan yapılan bir duyuruyla da anlaşıldı.

Disney Plus'tan Hazal Kaya hayranlarına büyük sürpriz! Benden Ne Olur filmi geliyor! 9

Twitter hesabından yapılan duyuru ile birlikte filmin 29 Temmuz’da yayınlanacağı öğrenildi. 14 Haziran’da Türkiye’deki yayın hayatına başlayan dijital platform, abonelerine bu filmle bir sürpriz daha yapmış oldu!