Ana sayfa Sosyal Medya Anıl Altan’a hayranları çok soruyor ama Survivor aklının ucundan bile geçmiyor!

Anıl Altan’a hayranları çok soruyor ama Survivor aklının ucundan bile geçmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Anıl Altan, başarılı performansları ile biliniyor ve düzgün fiziği ile de dikkatleri çekiyor. Pelin Akil ile evli olan Anıl Altan, ayrıca iki kız babası ve hayatında da çok farklı ve yoğun bir dönem yaşıyor.

İkiz kızlarının büyüme sürecinde çiftin bir hayli yoğun olduğu instagram sohbetinde bir kez daha ortaya çıkmıştı. İkili, çocuklarının işlerini hallederken, kendi hayatlarını arada yaşadıklarını ve hiçbir şeye de yetişemediklerini belirtti.

Proje görüşmelerine hatta setteki çekimlere bile bazen çocukları ile gitmek durumunda kalan ikili, aynı anda da çalışamıyor. Birisi çalışırken diğeri çocukların sorumluluğunu üzerine alıyor ve çift bu yolla da kariyerlerine fedakarlıklar yaparak devam ediyor.

Instagram sohbeti sırasında bazı hayranları tarafından Survivor yarışmasında yer alması ile ilgili temenniler iletildi. Anıl Altan ise bu durumun imkansız olduğunu söyledi.

“Survivor’dan teklif gelse kabul eder misin?” şeklindeki soruyu yanıtlayan Anıl Altan, şunları söyledi:

“Bunu şu yüzden cevaplıyorum arkadaşlar, Survivor’dan teklif gelse kabul eder misin? Zaten fıtık ve iki çocuk ile imkansız bir şey. Yakın zamanda düşündüğüm bir şey değil. Ama parkurlarda kendimi sınamak istiyorum. Daha iyi yapabilir miyim, bugüne kadar yapanlardan diye. Öyle bir hakkım varsa en zor parkurları göstersinler, en iyi yapılan dereceyi göstersinler. Ben orada nerede kalacağımı tartmak istiyorum. Sonra hemen ailemin yanına döneyim.”

Anıl Altan gibi Pelin Akil de Survivor yarışmasını kendisine çok uzak görüyor. Orada bu mücadelenin içine girip giremeyeceğini de bilmediğini belirten Pelin Akil, kendisini test etmeyi arzu ettiğini vurguladı.

Pelin Akil, “Sanki üstesinden gelir gibiyim, birinci olabilir miyim bilemiyorum” dedi. Açlık konusunun ise Pelin Akil’i en zorlayan konu olduğu ortaya çıktı. Anıl Altan ise yarışmacıların birbirlerinin arkalarından konuşması durumunda pek hoşlanmadığını da sözlerine ekledi.