Ana sayfa Dizi Haberleri Balkan Ninnisi ve Tozluyaka sınıfı geçti ama diğer diziler için durum kritik!

Balkan Ninnisi ve Tozluyaka sınıfı geçti ama diğer diziler için durum kritik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminde yayınlanan diziler arasında hem TRT1’deki Balkan Ninnisi hem de Fox TV’de yeni başlayan Tozluyaka iyi çıkışlar sergiledi. Her iki dizi de ilk bölümleri ile yaz döneminin en başarılı reytinglerini elde etti.

Balkan Ninnisi dizisinde üçüncü bölümde geride kaldı ve eğlenceli hikaye geniş bir izleyici grubu tarafından takip ediliyor. Dizinin iyi bir kadrosu, eğlenceli bir hikayesi ve farklı kültürlerdeki insanları bir arada yaşayabileceğini ortaya koyan güçlü bir mesajı bulunuyor.

Tozluyaka dizisi ise tecrübeli isimler ile gençlerin çok başarılı bir uyum yakaladığı yeni yaz dizisi olarak öne çıktı. Hikayesinin yanı sıra oyuncu kadrosunun da çok etkili olması ile göz dolduran Tozluyaka, ikinci bölümüyle de yine izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

Pazartesi akşamları artık Tozluyaka’nın ve Salı günleri de Balkan Ninnisi dizisinin yaz dönemini çok başarılı şekilde sürdürmeleri bekleniyor. Ancak ekrandaki diğer yaz dizileri çin aynı şeyi söylemek biraz zor.

Gül Masalı ve Senden Daha Güzel dizilerinin de kendi izleyicilerini oluşturmaya başladıklarını ve iyi bir süreç yaşadıklarını söyleyebiliriz.

Ancak pazartesi akşamları atv’de yayınlanan Sevmek Zamanı dizisi çok düşük reytingler ile yoluna devam ederken, bekleneni veremiyor. Deniz Işın ile İlhan Şen ikilisi başrolde ama izleyici yeterince ilgi göstermedi.

Aynı şekilde perşembe akşamları yayınlanan İçimizdeki Ateş dizisi ile Seni Kalbime Sakladım için de reytingler çok olumlu görünmüyor.

Çarşamba akşamları yayınlanan Kara Tahta dizisinin de yakında final yapması beklenirken, Kanal D’nin Seversin dizisinin de yine reytingler konusunda sorunları olduğunu söylemek gerekiyor.

Fox TV’de yayınlanan Gizli Saklı dizisinde Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı iyi bir ikili oldu. Ancak bu dizinin de reytinglerde beklentilerin altında kaldığı gerçeğini görmek gerekiyor.

Yeni yaz dizileri de bir bir ekrana gelirken bu süreçte iyi reytingler elde etmenin çok kolay olmadığını da söylemek yanlış olmayacaktır.