Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi başlamadan giden gidene! Vahide Perçin’in Hakime Hanım dizisinde beklenmeyen bir ayrılık daha!

Dizi başlamadan giden gidene! Vahide Perçin’in Hakime Hanım dizisinde beklenmeyen bir ayrılık daha!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezona güçlü dizilerle girmek için yoğun bir çalışma sürdüren kanallar arasında atv’de bulunuyor. Varolan dizilerinin yanı sıra en çok merak edilen projelerinden birisi ise Hakime Hanım dizisi. Zira başrolünde Bir Zamanlar Çukurova’da oynadığı Hünkar karakteri ile izleyicilerin gönlünde bir kez daha taht kuran Vahide Perçin var.

Hukuk temalı dizilerin giderek izleyiciler tarafından daha çok beğenilmesi ve takip edilmesi sonrasında Hakime Hanım isimli dizinin de hazırlıkları başladı atv için. Vahide Perçin’in bu kez bir hakim olarak ekrana geleceği dizinin kadrosu belirlendi ve çekimleri de başladı.

Fakat diziyle ilgili aksilikler de ardı ardına geliyor! Önce ilk yapılan çekimlerin, projeyi yeni devralan yönetmen Murat Saraçoğlu tarafından beğenilmeyerek çöpe atıldığı kulislerde konuşulmaya başlandı. Ardından dizinin oyuncularından Cem Davran ile yolların ayrılacağı öğrenildi.

Dizi başlamadan giden gidene! Vahide Perçin'in Hakime Hanım dizisinde beklenmeyen bir ayrılık daha! 8

Cem Davran’ın gitmesinden sonra projenin bir başka etkili ismi Kaan Yıldırım cephesinden de olumsuz bir gelişme yaşandı! Yönetmen Murat Saraçoğlu’nun da şimdiye kadar yapılan her şeyi büyük bir titizlikle incelediği süreçte gelen bu ayrılıklar, diziyi merakla bekleyenleri de şaşırtıyor!

Kaan Yıldırım’ın projeden ayrılacağı ile ilgili söylentiler dolaşmaya başladıktan sonra oyuncunun da henüz dizi ile görüşmesinin netleşmediği sözleri dikkat çekmişti. Kadroda olduğu sanılan oyuncunun daha kararını vermemiş olması şaşırttı.

Tam da dizinin tüm hazırlıklarının tamamlandığı bir dönemde Kaan Yıldırım isminin projede geçmesine karşın oyuncunun görüşmelerin devam ettiği sözlerinin arkasından vazgeçtiği haberi geldi!

Dizi başlamadan giden gidene! Vahide Perçin'in Hakime Hanım dizisinde beklenmeyen bir ayrılık daha! 9

Böylece yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi olan ve hikayesiyle, oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Hakime Hanım dizisi daha başlamadan Vahide Perçin ile birlikte ismi başrolde geçen iki oyuncu Kaan Yıldırım ve Cem Davran’ın ayrılığı ya da projeden vazgeçmeleri ile Hakime Hanım dizisinde işler biraz karışmış görünüyor!

Senaryoda ve kadroda yapılan köklü değişiklikler sonrasında dizinin çekimlerinin başlaması da uzayacak gibi görünüyor! Atv’nin iddialı projesi için neredeyse ‘sil baştan’ bir durum yaşanmakta! Ancak bu durum, kanalın da yapımcının da dizi için ne kadar titizlendiğinin de bir göstergesi.

Tims&B Productions’un yapımcılığını üstlendiği Hakime Hanım dizisinin senaryosunu Ayfer Tunç gibi güçlü bir yazarın kaleme alması, diziyle ilgili beklentileri de arttırmakta. Yönetmen değişikliği ile birlikte yaşanan kadrodaki ayrılıklar ve senaryonun yeniden düzenlenmesiyle birlikte daha güçlü bir proje için hazırlıklar da sürüyor…