Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Kalbime Sakladım dizisi ile TRT1 çok akıllı bir iş yaptı!

Seni Kalbime Sakladım dizisi ile TRT1 çok akıllı bir iş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seni Kalbime Sakladım dizisi ile birlikte TRT1’de önemli değişimler yaşandı. Kamu yayıncısı TRT1’in bugüne kadar yayınladığı diziler genelde tarihi veya dram hikayesi çok güçlü yapımlar oldu. Zaman zaman eğlenceli, absürt komedi dizilerini de TRT1 ekranında görebiliyorsunuz. Kamu yayıncısı bu sezon önemli bir yenilik yaparak romantik komedi yapımına da kapısını açtı.

Seni Kalbime Sakladım isimli dizi ile birlikte yaz döneminde izleyicilerin tercih edebilecekleri bir hikaye daha izleyicilerle buluşmuş oldu. Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Seni Kalbime Sakladım’ın karşısında İçimizdeki Ateş isimli atv’nin hukuk ve gençlik dizisi olarak önce çıkan projesi bulunuyor.

Seni Kalbime Sakladım dizisi ile TRT1 çok akıllı bir iş yaptı! 8

Ayrıca gelecek haftadan itibaren de Star TV ekranında yine bir gençlik dizisi olarak öne çıkacak olan Duy Beni başlayacak.

Seni Kalbime Sakladım’ın TRT1 ekranında başlaması ile birlikte Sevda Erginci hayranları da bu duruma çok sevindi. Oyuncu uzun yıllardır dram projelerinde yer alıyor ve eğlenceli bir romantik komedinin de kendisine iyi geldiğini açıklamıştı.

Seni Kalbime Sakladım dizisi ile TRT1 çok akıllı bir iş yaptı! 9

Sevda Erginci’nin partneri olarak da Ekin Mert Daymaz dizinin başrol erkek oyuncusu oldu. Seni Kalbime Sakladım dizisi ilk bölümü ile izleyicilerin ilgisini çekti. Sosyal medyadaki olumlu mesajlar, dizinin iyi bir başlangıç yaptığını gösteriyor.

TRT1 açısından romantik komedi dizisi seven kitleyi de kanala kazandırmak açısından akıllı bir taktik olarak değerlendirilebilir. Seni Kalbime Sakladım, yurt dışında da ilgiyi üzerine çekebilecek türde bir dizi ve sosyal medyada da yabancı hayranların ilgisi daha ilk bölümden itibaren bir hayli fazla gözüküyor.

TRT1’in başarılı bir iş yaptığını söylemek gerekiyor.