Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinin setinde Nurgül Yeşilçay’dan sürpriz paylaşım

Kefaret dizisinin setinde Nurgül Yeşilçay’dan sürpriz paylaşım

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezonun en merak edilen dizilerinden bir tanesi de Kefaret dizisi. Zira uzun zamandır konuşuluyor ama çekimleri ancak geçtiğimiz hafta başlayabildi. Sevilen oyuncuların yer aldığı kadrosuyla ve hikayesiyle dikkat çeken dizide, Nurgül Yeşilçay, Gülperi dizisinden sonra ekrana dönerken, Ufak Tefek Cİnayetler dizisinden beri ekranda olmayan Mert Fırat da yeniden ekrana dönecek.

Mert Fırat’ın bir polisi oynadığı dizide Nurgül Yeşilçay da evli ve iki çocuklu bir kadını oynuyor. Usta oyuncu Yurdaer Okur ise Yeşilçay’ın eşi rolünde. Hikayesinin Zülfü Livaneli’nin kitabından alınmış olması da Kefaret dizisiyle ilgili izleyiciyi heyecanlandıran bir durum.

Çekimleri başlayan diziden fotoğraflar kısa bir süre önce medyada yer aldı ama kamera arkası bir başka paylaşım ise Nurgül Yeşilçay’dan geldi. Oyuncu, dizinin setinde sırasını beklerken çekilen iki fotoğrafını instagram sayfasından paylaştı.

Kefaret dizisinin setinde Nurgül Yeşilçay'dan sürpriz paylaşım 8

Nurgül Yeşilçay’ın Zeynep isimli müzik öğretmenini oynayacağı dizinin kamera arkasından ilk paylaşım da böylece kendisinden gelmiş oldu.

İlk fotoğrafta Yeşilçay ve Yurdaer Okur yer alıyor. İkinci fotoğrafta ise Nurgül Yeşilçay’ın bir sahne öncesindeki hali. Oyuncunun rolüne girdiği bu sahnede pencereden hüzünlü bakarkenki hali yansıyor objektife. Yeşilçay bu fotoğrafa “Havalar böyle” diyerek yağmur bulutu emojisi eklemiş.

Kefaret dizisinin setinde Nurgül Yeşilçay'dan sürpriz paylaşım 9

İşte filmle ilgili tüm detaylar…

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu ve senaryosunu Mahinur Ergün’ün kaleme aldığı “Kefaret” dizisi, FOX izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Dizinin çekimlerine titizlikle devam ediliyor. Çekimlerden ilk görüntüler de ortaya çıktı. Ayrıca Kefaret dizisinin tüm oyuncu kadrosu da açıklandı. Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un paylaştığı dizide Özge Özacar, Mine Kılıç, Efe Deprem, Lavinya Ünlüler, Göktan Oktay Göztepe, Ayberk Aladağ, Ege Kökenli, Enis Yıldız, Tolga Güleç, Defne Günay, Umut Özütok, Nihan Durukan, Metin Yavuzoğlu ve Ayşegül Cengiz gibi birbirinden başarılı oyuncular da yer alıyor.

ÇEKİMLER DEVAM EDİYOR!

Çekimleri geçtiğimiz gün İstanbul’da başlayan dizide; özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan, iki çocuk annesi “Zeynep”in (Nurgül Yeşilçay) rüya gibi hayatının bir anda değişmesi üzerine yaşadıkları konu alınacak.

Fox TV yeni sezon için farklı yapımlar hazırladı. Bunlardan birisi de Kefaret. Zülfi Livaneli’nin hikayesinden uyarlanan dizi büyük merak uyandırdı.

“Kefaret”, yakında FOX’ta yayınlanacak. Henüz ne zaman izleyicilerle buluşacağı bilinmiyor. Zira Fox TV ekranında haftanın 7 günü için bir dizi halen yayında ve performansı en kötü olan yapım, belki de Kefaret dizisi için kurban edilecek.