Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi fanatikleri kafayı Cennetin Gözyaşları dizisine taktı! Bitsin artık mesajları havada uçuşuyor!

Dizi fanatikleri kafayı Cennetin Gözyaşları dizisine taktı! Bitsin artık mesajları havada uçuşuyor!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Birçok dizi hayranı dizilerinin bitmemesi için çaba harcar.

Sosyal medya ve internet ortamında dizileriyle ilgili olumlu mesajlar yazarak reytinginin artmasına katkı sağlamayı düşünür.

Ancak atv’nin Pazar akşamları ekrana getirdiği Cennetin Gözyaşları dizisi sadık izleyicilerini artık memnun etmiyor.

Bu nedenle de diziye yönelik tepkiler artık yorumlara yansımaya başladı.

Başrollerinde Esra Ronabar, Berk Atan ve Almila Ada’nın yer aldığı Cennetin Gözyaşları dizisinin 29. yeni bölümü 22 Nisan Pazar akşamı saat 20.00’de atv ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

Melisa’dan bıktığını belirten bir izleyici, “Nedir Cennet’in çektiği arkadaş, bu iş çok uzadı, yeter bitsin” diyerek dizinin artık final yapması gerektiğini belirtmekte…

Birçok izleyicinin artık hikayeden sıkıldığı ve dizinin bitmesini istediği 29. bölüm 1. fragmanına yapılan yorumlara yansımış durumda.

Dizi fanatikleri kafayı Cennetin Gözyaşları dizisine taktı! Bitsin artık mesajları havada uçuşuyor! 7

Birçok izleyici finalin yakın olduğu görüşünü paylaşmakta.

İzleyiciye göre dizi artık saçmalamaya başladı ve bir an önce bitmesinde fayda var.

Cennet karakterini bu hayattaki en masum kişi olarak seçen izleyiciler, Arzu karakterine de kıyafeti üzerinden eleştiri getiriyor.

“Arzu senin başka pantalonun yok mu, her bölümde aynı beyaz pantolon, sıktın vallahi” diye yazan bir izleyicinin mesajı dikkat çekmekte.

İşte Cennetin Gözyaşları dizisi 29. bölüm 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İki kızı arasında kalan Arzu gerçekleri Cennet’e itiraf edememiş olmanın vicdan azabını yaşıyordur. Melisa’nın oyunu Kaya ve Melisa’yı ne kadar rahatlamış olsa da ikisinin de kaçırdığı bir detay vardır. Arzu içine gömdüğü annelik duygusunu artık gizleyemiyordur. Cennet’i bir saniye bile aklından çıkaramıyor ve sürekli onun etrafında olmaya çalışıyordur. Melisa bu durumdan ne kadar rahatsız olsa da annesini susturduğunu düşündüğü için her şey şimdilik yolundadır.

CENNETİN GÖZYAŞLARI DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Selim ise Kaya’nın gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya bir adım yaklaşmıştır ki hiç ummadığı, aklının, hayalinin alamayacağı bir sırrı öğrenir. Sırlar teker teker ortaya çıkıyordur artık. Bunca zaman, Cennet’in gözünün içine baka baka saklanan en önemli sır sonunda asıl sahibine ulaşmaya hazırdır. Hiçbir engel, hiçbir güç buna mani olamayacaktır! Cennet sonunda Arzu’nun öz annesi olduğunu öğrenecektir.