Ana sayfa Dizi Haberleri Aşkın Tarifi’nin yapım şirketinden yeni bir proje geliyor!

Aşkın Tarifi’nin yapım şirketinden yeni bir proje geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her gün yeni bir diziyle ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Son gelen haberde ise El Kızı isimli dizi için hazırlıklara başladığı yönünde.

El Kızı isimli yeni dizi halen Aşkın Tarifi dizisini çeken NTC Medya’nın bir projesi. Yapım şirketi daha önce Akıncı, Maria ile Mustafa, Kırgın Çiçekler gibi dizilere de imzasını atmıştı. Gelen bilgiye göre Muğla’da çekilecek dizinin hazırlıklarına başlandı.

Yeni dizinin yönetmeni Feride Kaytan olacak. Son olarak Ağlama Anne isimli dizinin yönetmenliğini üstlenen Kaytan, Meryem, Ölene Kadar, Yüksek Sosyete, Hayat Yolunda’nın da aralarında bulunduğu dizilerin yönetmenliğini üstlenmişti.

Aşkın Tarifi'nin yapım şirketinden yeni bir proje geliyor! 7

El Kızı dizisinin senaryosu ise Hilal Yıldız’a ait. En son 2019 yılında Çocuk dizisinin senaristliğini üstlenen Yıldız daha önce Cennet’in Gözyaşları, Adı Efsane, Sana Bir Sır Vereceğim gibi dizilerin senaryosunu üstlenmişti.

Yeni dizide kimlerin rol alacağı, konusunun ne olacağı ve hangi kanalda yayınlanacağına dair ise henüz bir bilgi yok. Gelen bilgiye göre oyuncular için görüşmeler sürüyor.