Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi harcama şampiyonu Fox TV ile Star TV, yeni diziler için kesenin ağzını açtı!

Dizi harcama şampiyonu Fox TV ile Star TV, yeni diziler için kesenin ağzını açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllar dikkate alındığı zaman çok sayıda dizi hazırlatan ama birçoğundan da beklediğini bulamayan kanalların başında Fox TV ile Star TV geliyor… Her iki kanal da son dönemde birbiri ardına projeler yaptırdı ama bunların birçoğundan da istediklerini alamadılar.

Star TV, son 2 yıllık dönemde birkaç dizisi dışında ekrana sürdüğü 10’dan fazla projeden beklediğini alamadı. Aynı durumu Fox TV’de yaşıyor… Yine son 2 yıllık dönemde Fox TV’nin tutmayan ve düşük reytingleri nedeniyle final yapan dizi sayısı 10’un üzerinde bulunuyor…

Yeni sezon için ise birbiri ardına dizi anlaşmaları yapan kanallar yine Fox TV ile Star TV oldu… Yeni dönemde Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer alması beklenen Kral Kaybederse ve Neslihan Atagül ile anlaşma sağlanan Gecenin Ucunda isimli yapımlar Star TV’de yayınlanacak. Ayrıca Ay Yapım imzasını taşıyan Hanedan isimli yapımı da yine Star TV aldı.. Bunun dışında kanal yönetiminin farklı ve iddialı projelerle 2022-2023 sezonuna damga vurmak istediği gelen bilgiler arasında.

Haziran ayı ile birlikte yazlık projeler de başlayacak ve Star TV gibi, Fox TV’nin de yeni dizi anlaşmaları yapmakta olduğu anlaşılıyor.

Medyapım ile MF Yapım tarafından Fox TV’de yayınlanması için 2 dizinin anlaşmasının yapıldığı konuşuluyor. Gold Film tarafından hazırlanan Senden Daha Güzel isimli projenin yanı sıra NTC Medya’nın da bir gençlik dizisi hazırladığı ortaya çıktı. Aşk Mantık İntikam’ın yapımcısı Yağmur Ünal da yine Fox TV’de yayınlanacak yeni bir dizi için hazırlıkları başlattı.

Şimdilik gelen bilgiler bunlarla sınırlı olsa da hem Star TV hem de Fox TV yönetiminin, Haziran ayı ile birlikte başlayacak yaz döneminde ve Eylül ayında başlayacak Kış döneminde çok farklı projelerle izleyicileri ekrana çekmeye çalışacağı anlaşılıyor.