Ana sayfa Dizi Haberleri Yılan hikayesine dönen Süslü Korkuluk’un senaryosunda başa sarıldı!

Yılan hikayesine dönen Süslü Korkuluk’un senaryosunda başa sarıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç’i başrolde bir araya getiren Süslü Korkuluk dizisinde sular bir türlü durulmuyor. İlk duyurusunun yapıldığı günden bu yana birçok problemle karşı karşıya gelen dizinin senaryosunda en başa dönüldüğü söyleniyor.

Yeni yılın ilk gününde duyurusu yapılan Süslü Korkuluk dizisinde, başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy’un “tamam” demesiyle harekete geçilmişti. Aslında dizinin şimdiye kadar yayına girmiş olması bile gerekiyordu. Ancak o kadar karışıklık yaşandı ki dizinin senaryosunda şimdi her şey başa sardı.

Bunun sebebi Süslü Korkuluk dizisinin senaryosunun aslında ulusal kanal için yazılması. Ulusal kanala uygun olarak uzun bölümler halinde yazılan dizinin senaryosu, yayıncı kanal olarak Netflix’le anlaşılması üzerine alt üst oldu. Çünkü dijital platformlarda dizilerin bölüm süresi en fazla bir saat olabiliyor.

Yılan hikayesine dönen Süslü Korkuluk’un senaryosunda başa sarıldı! 7

Durum böyle olunca senaryo ekibinin en baştan işe koyulduğu ve hikayeyi dijital platforma uygun olacak şekilde en baştan yazdığı öğrenildi. Dolayısıyla Süslü Korkuluk’un sete çıkması için daha biraz daha süre var gibi görünüyor.

Bu arada dizi dijital platforma geçince sezon sayısı da haliyle arttı. Süslü Korkuluk’un üç ya da dört sezon süreceği belirtiliyor. Bu sezonların hepsinin arka arkaya mı çekileceği yoksa araya süre mi gireceği ise henüz belli değil.

Bu arada dizinin oyuncu kadrosu da giderek şekilleniyor. İki önemli isim Olgun Şimşek, Salih Bademci’nin de kadroya dahil olması, Süslü Korkuluk dizisinin iddiasını iyice artırdı. Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy, Peyami isimli bir modacıya hayat verecek. Evlenmek için kendisine gelinlik diktirmeye gelen kadına aşık olacak Peyami. Aşık olacağı gelin adayı Esvet’i ise Esra Bilgiç oynayacak.