Ana sayfa Sosyal Medya Dizi için yanıp tutuşan Onur Büyüktopçu, meslektaşlarına da kapris tepkisi verdi!

Dizi için yanıp tutuşan Onur Büyüktopçu, meslektaşlarına da kapris tepkisi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Büyüktopçu, Gelinim Mutfakta isimli programdan ayrıldıktan sonra dinlenmeye çekildi. Oyuncu, Kiralık Aşk dizisinde Koriş karakteri ile öne çıktıktan sonra yeni bir dizide yer almayarak hayranlarını bir hayli özletmişti.

Yemekteyiz, Damat Bayıldı, Çarkıfelek ve Gelinim Mutfakta isimli programları sunan oyuncu, şimdilerde hem dinleniyor hem de zayıflamaya çalışıyor. Yeni bir yöntem ile kilo verme çabasını anlatan Büyüktopçu, “Ben tembel bir adamım, diyetle olacak iş değil” diye konuştu.

Bir hayli kilo aldığını kabul eden oyuncu, mide ameliyatı olmayı da istemedi. Şu anda bir işinin olmadığını yeni teklifler bulunduğunu ifade eden Büyüktopçu, pandemi sürecinde de ciddi kilo aldığını ve bunu vermeye de kararlı olduğunu söyledi.

“Çok istiyorum dizi” diye konuşan Onur Büyüktopçu, artık bir dizide yer almayı arzu etmesine rağmen, şu anda öyle bir havasının olmadığını, neye karar vereceğini de bilmediğini ifade etti.

Program yapma veya dizide yer alma konusunda karar veremediğini belirten oyuncu, yeni dijital platformlara da iş yapabileceğini ama kararsız olduğunu ifade etti.

Daha önce kamera arkasında yer aldığı hatırlatılan Onur Büyüktopçu, “Oyunculuk mu yoksa kamera arkası mı zor?” sorusuna ise şu yanıtı verdi:

“Kamera arkası daha zor. Oyuncularla uğraşmak çok zor. Vallaha, ben oyuncuyum, 22 yıldır yapıyorum. Oyuncu iken bile cast işi yapmaya başladım, menajerlik yaptım. Oyunculardan soğudum. Onların bitmiyor sorunları.”

20’li yaşların başında olsaydı kendisinin de kapris yapabileceğini belirten Büyüktopçu, “Geçti artık. 20 yaşların başında olsaydım belki yapardım. Ama artık bu saatten sonra kime kapris yapıyorsun? Kaprisli bir adam olamadım. Olsaydım daha mı değerli olurdum. Bilmiyorum ki, daha mı değerlenirdim, işin matematiğini çözemedim” diye konuştu.

Çevresinde ünlü olup da kapris yapmayan isimler de olduğunu belirten Onur Büyüktopçu’nun röportajını videodan izleyebilirsiniz.