Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi izlemeye doyamıyoruz! Tekrarları da internetten izliyoruz… İşte ilginç araştırma…

Dizi izlemeye doyamıyoruz! Tekrarları da internetten izliyoruz… İşte ilginç araştırma…

tarafından zk zk

Dizi izlemeye doyamıyoruz! Tekrarları da internetten izliyoruz... İşte ilginç araştırma... 7

Mesainin son anlarında online TV’ler açılıyor

Araştırmanın dikkat çekici sonuçlarından biri de, televizyon kanallarına ait internet sitelerinin trafiğinin, özellikle 16.00 – 17.00 saatleri arasında dikkat çekici biçimde artması. Bu durum, mesai saatlerinin sonuna yaklaşan çalışanların, online olarak televizyon izlemeye başladıkları şeklinde yorumlanıyor.

Medianova hakkında:

2005 yılında kurulan Medianova, sahip olduğu geniş bilgi birikimi ve profesyonel ekibiyle küresel çapta “streaming” ve bulut bilişim çözümleri sunmaktadır. Kurulduğu günden beri geliştirdiği CDN platformu ile Medianova, video ve audio streaming, Live TV encoding ve internet streaming alanında benzersiz ve geniş bir çözüm yelpazesine sahiptir. Günde 1,5 milyar işlem yapan platformları ile Türkiye’nin lider servis sağlayıcısı Medianova, e-öğrenmeye yönelik streaming hizmetleri de sunmakta olup, farklı sektörlerdeki kurumların ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş katma değerli çözümler geliştirmektedir. Medianova ABD ve Türkiye’de yürüttüğü faaliyetlerini hem B2B hem de B2C’yi kapsayan bir anlayış ve inovatif bakış açısıyla sürdürmektedir.

Medianova, gerçekleştirdiği Ar-Ge çalışmaları ile de Türkiye’de internete yenilik ve değer katmaktadır. Bu kapsamda desteklenen servislerden biri olan HTTP/2 Teknolojisi web sitelerinin veri aktarım hızında yüzde 50’den fazla performans artışı sağlamaktadır. Yüksek sıkıştırma özelliği, öncelik verme ve işlem sayısını yarı yarıya düşürme gibi özellikler sayesinde web ve mobile kullanıcıları, EDGE hızında bile servislere çok daha hızlı şekilde ulaşabilmektedir.

Medianova’nın geliştirmiş olduğu site hızlandırma platformu Aksela, web sitelerinin ve web uygulamalarının yüklenme hızını artırmaktadır. Aksela, siteleri ve uygulamaları farklı tarayıcı ve cihazlara göre optimize ederek, yüzde 43’e kadar daha hızlı yüklenmelerini sağlamaktadır. Bu artış, web sitelerinin SEO değerini artırarak, arama motorlarında daha üst sıralarda gösterilmelerine yardımcı olurken, organik trafiği de yüzde 37’ye kadar yükseltmektedir.