Ana sayfa Dizi Haberleri Dizilerde arka plandaydı ama yüzüne hep aşinaydık! Pis Yedili dizisinin Necdet’i hayatını kaybetti!

Dizilerde arka plandaydı ama yüzüne hep aşinaydık! Pis Yedili dizisinin Necdet’i hayatını kaybetti!

tarafından ker_def

25. Adana Film Festivali için Adana’da bulunun ünlü oyuncu Yakup Yavru, açılış töreni sonrası geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Uluslararası Adana Film Festivali’nin açılış ve Yaşam Boyu Başarı ve Onur Ödülleri Törenine katılan ünlü sanatçı Yakup Yavru, törenin ardından dinlenmek için oteldeki odasına geçti.

Gece kalp krizi geçiren Yavru, Özel Adana Hastane’sine kaldırıldı. Ünlü sanatçı burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Yavru’nun cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

YAKUP YAVRU KİMDİR?

1 Mart 1952 Amasya doğumlu olan Yakup Yavru, 1990’lı yıllardan itibaren sinema ve televizyon ekranlarında birçok projede yer aldı.

İkinci Bahar dizisinde Tefeci Rıza olarak gözükürken, Üvey Baba dizisinde Mafya babası rolündeydi… Üzügünüm Leyla dizisinde yargıç oldu, Yeditepe İstanbul dizisinde sahaf oldu…

Ekmek Teknesi dizisinin sünnetçisiydi…Kurtlar Vadisi’nden Aliye dizisine kadar çok sayıda yapımda rol aldı.

Yabancı Damat dizisinde hakem, Hatırla Sevgili dizisinde portakal satıcısıydı…

Geniş Aile dizisinin okul müdürü Ümran Süreyya olarak da izledik, Papatyam dizisinde Balıkçı İrfan olarak da ekranda takip ettik.

Pis Yedili dizisinin Necdet’i olarak da tanınan Yakup Yavru, çok sayıda sinema filminde de çeşitli rollerde yer aldı.