Ana sayfa Dizi Haberleri Pis Yedili dizisinin Eda Ece’nin hayatında çok özel bir yeri var!

Pis Yedili dizisinin Eda Ece’nin hayatında çok özel bir yeri var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pis Yedili dizisi Show TV’de 25 Ekim 2011 tarihinde başlayıp 24 Haziran 2014’te sona eren Türk gençlik komedi dizisidir… Cimbom karakterine Eda Ece hayat verdi. Karakterin asıl adı ise Günçiçek Seymen idi. Galatasaraylı olduğu için ve adı-soyadının ilk harfleri GS olduğu için arkadaşları ona Cimbom lakabını takmıştı.

Eda Ece dizinin çekileceği dönemde Bilgi Üniversitesi’nde psikoloji okuyan bir öğrenciydi… Eda Ece, bu dizinin hayatındaki yerini ve önemini youtube’da Aslı Şen’in kanalındaki sohbette açıkladı.

Annesinin tiyatro kurslarına götürdüğü ve o andan itibaren de sahneyi hiç bırakmadığı, sanat aşığı bir genç kızdı Eda Ece… Lise yıllarında da sürekli tiyatro sahnelerindeydi… Ünlü oyuncu sohbette anlattıkları ile kariyerinin başladığı o günlere geri döndü.

Lise yıllarından bu yana tiyatroda oynadığını ve yıllar içinde kendisini geliştirdiğini söyledi.Ece, kendisini keşfeden kişinin de ünlü yazar Gani Müjde olduğunu söyledi.

Eda Ece, keşfedilme hikayesini ve Pis Yedili dizisinin hayatındaki önemini de şöyle anlattı:

“Benim eskiden çalıştığım menajerim ile Gani Müjde, Pis Yedili’nin elemesine soktular beni. Orada bir text ile üniversite okuyordum, Bilgi Üniversitesi’nde psikoloji okuyordum. Oraya gittim, bir sürü bekleyen insan vardı. Binlerce kişi Gani abinin ofisinde bekliyordu, ben de sıraya girdim. Cimbom için beni seçtiler.”

Eda Ece, o kadar aday arasından kendisinin seçilmesini ve Cimbom karakterinin verilmesini sektöre balıklama dalması olarak açıklıyor.

Pis Yedili dizisinin Eda Ece'nin hayatında çok özel bir yeri var! 7

Pis Yedili dizisindeki Cimbom karakteri Eda Ece için bir başlangıç. Ancak şimdilerde canlandırdığı Yasak Elma’daki Yıldız Argun ise bir sıçrama oldu.

Ünlü oyuncu bu karakterin hayatında her zaman farklı bir noktada olacağını da şu sözlerle ifade etti: “Ben Yıldız’ı şu yüzden seviyorum, daha kaç iş yaparım bilmiyorum ama benim için her zaman ayrı bir yeri olacak. Nasıl sizin son 5 yılınızı kasete alıp izlesek hep geliştiğiniz, değiştiğiniz konular olmuştur, Yıldız’ın bir de yaş itibari ile bu garsonluk halinden evli ve çocuklu bir kadına dönüşme yılları bence bizim dizide en güzel işlenen karakter oldu.”

Videodan programı izleyebilirsiniz: