Ana sayfa Dizi Haberleri Dizilerde öyle karakterler var ki resmen 9 canlılar! Meryem’in Oktay’ı da son örnek!

Dizilerde öyle karakterler var ki resmen 9 canlılar! Meryem’in Oktay’ı da son örnek!

tarafından zk zk

Dizi karakterlerinin bazıları adeta 9 canlı gibi! Vuruluyorlar, araba çarpıyor, uçurumdan düşüyorlar, kafalarına bir şey vuruluyor, balkondan atlıyorlar ama hiç bir şey olmuyor! Çizgi film karakterleri gibi başlarına ne gelse, hiç bir şey olmamış gibi kalkıp yürüyor, hem oynadıkları dizideki herkese hem de ekran başındakilere ‘Pes artık” dedirtiyorlar adeta.

Son örneği de geçen hafta final yapan Kanal D’nin Meryem dizisinde gördük. Savcı Oktay’La birlikte bir türlü ölemeyen karakterlere bir yenisi daha eklendi!

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde bakın neler yazıyor:

“Sizi kedi canlılar sizi

“Kırgın Çiçekler” (atv) dizisinde kedi canlı Cemre , mucizelerin bile “bu bizi aşar” dediği mutlak ölümlerden kaç kere döndü bilemedim? “Meryem” (Kanal D) dizisinde ise Savcı Oktay’a önce karavan çarptı, ardından hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalkıp kendini uçurumdan aşağı attı.

“Final bölümüne Oktay olmadan giriyoruz” derken o da ne? Oktay sadece bir bacağını kaybetmiş olarak karşımızdaydı! Neyse ki adamımız eski sevgilisi Beliz tarafından vurularak öldürüldü.

Mezarını görmüş olsam da içimde bir şüphe hep kalacak. Neden mi? 10 küsur dizide dünyanın en derin uçurumlarının öldüremediği karakterleri iki buçuk liralık kurşun öldürür mü Allah aşkına? Ne dersiniz sayın Polat Alemdar?”