Ana sayfa Dizi Haberleri Dizilerdeki şiddeti savunan İrem Helvacıoğlu, bir gerçeği ortaya döktü!

Dizilerdeki şiddeti savunan İrem Helvacıoğlu, bir gerçeği ortaya döktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizilerde çok tartışılan şiddet sahneleri ile ilgili Sen Anlat Karadeniz dizisinde bu şiddete maruz kalan Nefes’i canlandıran İrem Helvacıoğlu’ndan açıklama var… Dizi, 64. bölümüyle birlikte önceki ay ekran ömrünü tamamlayarak sona erdi. Ancak ilk başladığı günlerde ve sonrasında dizideki kadına şiddet görüntüleri bir hayli tartışılmıştı.

Sadece basında değil Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne de yansıyan bir tartışma ortamı yaşanmış, RTÜK’ten de diziye uyarılar gitmişti. Sen Anlat Karadeniz dizisindeki şiddet sahnelerinin yanı sıra ekrandaki başka dizilerde de şiddet unsunları var ve bunlar da sıklıkla tartışılıyor.

Peki, rol gereği de olsa böyle bir şiddete maruz kalan bir kadına hayat veren İrem Helvacıoğlu, ekranlardaki şiddet için ne söyledi?

Mucize 2 Aşk filminin galasında kameralara konuşan ünlü oyuncu, ekranlarda gördüğü şiddete yönelik olarak farklı bir noktaya dikkat çekti.

Helvacıoğlu, “Hepimizin sanırım kulaklarını tıkadığı, gözlerimizi kapattığımız bir olaydı. Bence birilerinin gerçekten bunu gözler önüne sermesi gerekiyordu.Bir yandan tabii ki insanlar bunu ekranda görmeyi istemedi. Ama şu andaki şiddeti artırmadığını düşünüyorum. Bu zaten hep vardı. 3. sayfaların hep vardı. Hala var, hatta artık ana sayfalara düşüyor. Çünkü, hepimiz artık bu konu ile ilgileniyoruz. Bu konuya parmak basmak gerektiğini düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Uçankuş TV’nin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz: