Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İrem Helvacıoğlu geleceği için çok akıllı bir karar verdi!

İrem Helvacıoğlu geleceği için çok akıllı bir karar verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisinde 64 bölüm boyunca Nefes karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan İrem Helvacıoğlu, yeni bir dizi için hiç de istekli değil… Nefes karakterinden hem kendisinin hem de izleyicilerin kurtulması için bir süre beklemeyi tercih ediyor.

İrem Helvacıoğlu, dizi anlamında hem kendisi hem de seyirci için dinlenmesinin daha iyi olacağını düşündüğünü anlattı. Mucize 2 Aşk filminin galasında konuşan oyuncu, gelen projeleri de şu aşamada değerlendirmeye almıyor.

Helvacıoğlu, “Biraz uzaklaşmak hem kendi açımdan Nefes’ten uzaklaşmak hem de seyirci açısından onların da uzaklaşması gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Sen Anlat Karadeniz’den önce No:309 dizisinde Pelinsu karakterine hayat verdiğini hatırlatan ünlü oyuncu, sözlerine şöyle devam etti:

“Atlattım tabii, üzerinden bir süreç geçtiğini düşünüyorum. Sen Anlat Karadeniz’de Nefes’i oynamadan önce de Pelinsu’yu oynuyordum. Çok hızlı bir süre içerisinde Nefes’e çevirdim. Herhalde bundan sonra da gelecek işlerde atlatmış olurum diye düşünüyorum.”

Uçankuş TV’nin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.