Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dizileri biten Serkan Keskin ve Meriç Aral’ın yeni projeleri var mı?

Dizileri biten Serkan Keskin ve Meriç Aral’ın yeni projeleri var mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Keskin ile meslektaşı Meriç Aral, dört yıldır beraberlik yaşıyor. Sokakta yürürken kameralar tarafından görüntülenen ikili, muhabirlerin sorularını da yanıtladı. Hatırlanacağı üzere Serkan Keskin en son Fox TV ekranında yayınlanan Öğretmen dizisinde rol almıştı.

Ünlü oyuncu, şimdilerde pandemi nedeniyle tiyatrolarında kapalı olduğunu ve herhangi bir iş yapmadığını söyledi. Keskin, “İyiyiz, şu an çok fazla bir şey yapmıyoruz. Tiyatrolar kapalı, o yüzden daha böyle evdeyiz. Kendimize bakıyoruz, dinleniyoruz, düşünüyoruz” dedi.

Doktor Ayşe karakteri ile Kırmızı Oda dizisinde 22 bölüm boyunca yer alan Meriç Aral’ın ayrılığı da dizi hayranlarını bir hayli üzmüştü. Ünlü oyuncu, “Evet güzel bir projeydi işte. 22 bölüm sürdü benim hikayem. Bitti, şimdi bakalım” dedi. Bilindiği üzere Meriç Aral ayrıca Netflix’te yayınlanacak olan Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizide de rol alacak.

Dizinin çekimleri İstanbul, İzmir ve Cunda’da gerçekleştirilecek. Başrollerde ise Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci bulunuyor. Meriç Ara ile birlikte Ertan Saban, Ecem Uzun ve Alper Saldıran da dizinin kadrosunda bulunuyor.

İki ünlü isim 14 Şubat Sevgililer Günü için de bir planları olmadığını, 4 yıldır birlikte olduklarını ifade ettiler. Serkan Keskin, “Yeni sevgililer kutlayabilir, biz de kutlayabiliriz, ekstra bir planımız yok. Evdeyiz zaten, yapabileceğimiz bir şey yok” diye konuştu.