Ana sayfa Sosyal Medya Dizisi biten Aslıhan Güner aşk tatilinde moral depoluyor!

Dizisi biten Aslıhan Güner aşk tatilinde moral depoluyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, İsmail Demirci ile baş rolü paylaştığı çekimleri Ordu’da yapılan ve iki sezon süren Kuzey Yıldızı : İlk Aşk dizisindeki başarısı ile göz doldurmuştu.

Hayranlarının ekranda görmeyi en çok istediği isimlerden olan Aslıhan Güner yeni sezonda Fox TV’de Uzak Şehrin Masalı dizisiyle ekranlara geldi. Ancak uzun soluklu dizilere alışkın olan Aslıhan Güner bu defa hayal kırıklığı yaşadı. Dizinin ekran macerası düşük reytinglerinden dolayı fazla uzun sürmedi.

Baş rollerinde Aslıhan Güner’e, Barış Kılış ve Begüm Birgören’in eşlik ettiği, çekimleri Kars’da yapılan Uzak Şehrin Masalı dizisinin bitmesinin ardından Aslıhan Güner eşiyle tatile çıktı. Oyuncu Kapadokya’da moral depoladı.

Dizisi biten Aslıhan Güner aşk tatilinde moral depoluyor! 8

Şefkat Tepe dizisinde tanıştığı ve aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Mert Kılıç ile 2013 yılından bu yana mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncu, eşiyle Kapadokya’nın mistik ortamında aşk tazeledi.

Dizisi biten Aslıhan Güner aşk tatilinde moral depoluyor! 9

Instagram’da 3,1 milyon takipçisi bulunan ve sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Aslıhan Güner, eşiyle pozlarını ınstagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Çiftin birbirine aşk dolu bakışları ve mutluluğu Güner’in hayranlarının da gözünden kaçmadı.