Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Doğa Rutkay, Can Yaman konusunda olay sözler söyledi!

Doğa Rutkay, Can Yaman konusunda olay sözler söyledi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Güldür Güldür Show programında Yeter karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu, Rutkay Aziz ve Piraye isimli bebekleri ile paylaşımlarıyla da sosyal medyada takipçilerinin beğenisini kazanmakta.

Doğa Rutkay, önceki gün katıldığı bir etkinlikte son dönemde hakkında çok gelişme yaşanan Can Yaman ile ilgili soruya yanıt verdi.

Yunanistan, İtalya, Fransa ve İspanya’da yaptığı ziyaretlerde hayranlarından büyük ilgi ve destek gören Can Yaman için şöhret değil, popüler demeyi tercih eden Doğa Rutkay, sosyal medyanın bu noktadaki rolüne de işaret etti.

Doğa Rutkay, sosyal medya ile ünlenen kişilere bir isim takmış… “Köşeyi döndüm, şöhret oldumcular.”

Şu anda ünlü olmanın çok kolay olduğuna değinen oyuncu, “Biz konservatuar bitirdik, acı çektik, çok okuduk. Yavaş yavaş ancak kendimizi bir şeyler biliyormuş hissediyoruz. Şimdi sosyal medyanın gücüyle popüler olmak çok kolay, onlara ‘şöhret’ değil de ‘popüler’ demek daha doğru bence” ifadelerini kullandı.

Milliyet Cadde’nin haberine göre Doğa Rutkay, milyonlara hitap eden popüler isimlerin bunu sürdürebilmesinin önemli olduğuna da vurgu yaptı.

Usta sanatçı Rutkay Aziz’in kızı olan Doğa Rutkay, “Milyonlara ulaşıyorsunuz çok fazla kitle takip ediyor, bunu da reddetmemek lazım ama bunun sürdürülebilirliği önemli. Biz kaç yıl daha o insanlara hayran olacağız? Biz bu kadar hızlı yaşamadık bir şeyleri” dedi.

Can Yaman hakkında da konuşan Rutkay, onu tanımadığını ve hiçbir işini de izlemediğini şu sözlerle anlattı:

“Samimiyetle söylüyorum; Can Yaman’ı hiç tanımıyorum, hiçbir işini izlemedim. Onunla ilgili hep ‘Kaosların arasında etten barikatlar’ falan haberlerini okuyorum, inanılmaz bir şey tabii. Acaba Hollywood’da da genç aktörler acaba böyle etten duvarlarla mı bir yerden bir yere gidiyorlar?

Bizden birilerinin orada öyle duyulması beni rahatsız etmiyor ama buraya nasıl geldi bilmiyorum? İşiyle mi, yoksa fiziğiyle mi? O konuda fikrim yok. Güzellik önemli güzel kızlar da var oyunculuk yapan. Bu konularda açık fikirliyim, o konularda kimseyi hızlıca tokatlamayı sevmiyorum, oyunculuğuyla ilgili bir fikrim yok.”