Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan itiraf etti, Ada gibi saf da değil, o kadar iyi niyetli de değil!

Hafsanur Sancaktutan itiraf etti, Ada gibi saf da değil, o kadar iyi niyetli de değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Ağlatır dizisinde Ada karakterine hayat veren genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Yusuf karakterine hayat veren partneri Deniz Can Aktaş ile birlikte sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı.

Ekranda çok naif ve sulu göz bir karaktere hayat veren Sancaktutan, aslında tam tersi birisi olduğunu ifade etti.

“O kadar saf, o kadar şey değildim.Hemen herkese inanmıyorum. O kadar iyi niyetli değilim” diyen Sancaktutan, hayalleri peşinden koşma konusunda ise Ada ile ortak noktasının olduğuna değindi.

“Ergenliğimde çok haylaz, çok hareketli bir kızdım. Hala biraz ergenliğimdeyim, hala öyleyim.Çok enerjik, çok yaramaz bir kızdım, hareketliydim” diye konuşan oyuncu, dizideki Ada karakterinden farklı olduğunu ifade etti.

Deniz Can Aktaş ise kendisinin öğrencilik hayatının biraz sert geçtiğini anlattı.

Aktaş, “Çünkü mühendislik bölümünde okudum.Biz böyle üniformalı falan dolaşıyorduk okulda. O yüzden hep gergindik, disiplin altındaydık. Ama çok keyifliydi, ben özlüyorum. Özellikle ilk üniversiteye girdiğimde çok keyifliydi, çok ders çalıştım” dedi.

İkilinin uyumlu halleri ve enerjileri takipçileri tarafından çok beğenildi.

“Tahmini ne zaman öpüşürsünüz?” şeklindeki bir soruya yanıt veren Deniz Can Aktaş,”Vallaha pek bizde değil o işler. İşte bekliyoruz, dermişim” dedi.

Sancaktutan da bir sonraki bölümü bilmediklerini ifade etti. Öpüşme işlerinin biraz daha ileride olacağı bir süre daha Ada ve Yusuf’un ayrı kalacağını Deniz Can Aktaş tüyo olarak anlattı.

Sancaktutan’ın Karadeniz şivesi ile yaptığı konuşmalar da çok beğenildi.

Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş’ın açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.