Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Ağlatır’da ne zaman öpüşecekler? Deniz Can Aktaş öpüşmeye çok istekli!

Aşk Ağlatır’da ne zaman öpüşecekler? Deniz Can Aktaş öpüşmeye çok istekli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Aşk Ağlatır dizisinde başrolde iki genç oyuncu bulunuyor.Deniz Can Aktaş Yusuf karakterine hayat vermekte. Hafsanur Sancaktutan ise Ada olarak izleyicilerin karşısında.

Dizide birbirlerine tutkulu olan Ada ve Yusuf’un başından bir çok kötü olay geçti.Şimdilik bu ikili ayrı ve birbirlerine kavuşmayı bekliyor.

Senaristler ikiliyi ne zaman kavuşturur bilinmez. Ancak sosyal medyadan gelen sorulara yanıt veren iki genç oyuncu, diziye yönelik de bazı tüyolar verdi.

Ada ve Yusuf’un ayrı kalma durumları biraz daha sürecek.

Programda ikilinin uyumlu halleri ve enerjileri takipçileri tarafından çok beğenildi. Bir izleyici, “Kalbimde kelebekler uçuşuyor. Hayatımda gördüğüm en mükemmel şeysiniz” diye yazdı.

blank

“Tahmini ne zaman öpüşürsünüz?” şeklindeki bir soruya yanıt veren Deniz Can Aktaş,”Vallaha pek bizde değil o işler. İşte bekliyoruz, dermişim” diye konuştu.

Aktaş’ın bu soruya yanıt verirken ki istekli hali de izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Sancaktutan da bir sonraki bölümü bilmediklerini ifade etti. Öpüşme işlerinin biraz daha ileride olacağı bir süre daha Ada ve Yusuf’un ayrı kalacağını Deniz Can Aktaş tüyo olarak anlattı.

Sancaktutan’ın Karadeniz şivesi ile yaptığı konuşmalar da çok beğenildi. İzleyiciler, genç oyuncunun bu yeteneğinin mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini belirten yorumlarda bulundu.

Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş’ın açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.