Ana sayfa Dizi Haberleri Gençliğim Eyvah, dizi sektörüne moral oldu!

Gençliğim Eyvah, dizi sektörüne moral oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon kanallarının itici gücünün diziler olduğu, koronavirüs pandemisi sürecinde çok iyi anlaşıldı. Dizilerin yeni bölümleri olmayınca kanallar ortada kaldı. İzleyiciler de evlerinde daha uzun zaman geçirdikleri bu dönemde televizyonda diziler olmayınca ne kadar eksiklik hissettiklerini fark etti.

Kanalların yeni ve alternatif program üretme konusunda da isteksiz oldukları ve dizilerin uzun süreleri ile yayın kurtarma, bu yolla para kazanmaya ne kadar alıştıkları gözler önüne serildi.

“Önce sağlık” diyerek dizilerin büyük bölümünde çekimler 2 aydır durdu. Bazı yapımlar dışında sete çıkan olmamıştı. Ancak bugün atv’nin yeni dizisi için güzel haberler geldi.

Gençliği Eyvah isimli dizi, bugün çalışmalara başladı. Böylelikle yeni sezonda çalışmaları başlatan ilk dizi unvanını elde etti. Bu durum da dizi setleri için büyük moral kaynağı. Bazı dizilerin Mayıs sonu itibariyle teker teker çekimlere başlaması bekleniyor.

Gençliğim Eyvah, dizi sektörüne moral oldu! 7

Süreç Film tarafından hazırlanan komedi dizisinde Deniz Yılmaz yönetmen koltuğunda oturuyor.

Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Cengiz Bozkurt’un başrolünde bulunduğu dizinin Beykoz’da platosunda ekip buluştu.

Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Elif Doğan, Beyti Engin, Erdem Kaynarca, Bahar Süer ve Kemal Uçar dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer önemli isimler.