Ana sayfa Dizi Fragmanları Doğduğun Ev Kaderindir 2.bölümde birçok soru işareti var!

Doğduğun Ev Kaderindir 2.bölümde birçok soru işareti var!

tarafından ker_def

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ile Engin Hepileri’yi başrolde buluşturan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 2. yeni bölümü izleyicilerle 15 Ocak Çarşamba yani bu akşam sata 20.00’de tv8 ekranında buluşacak. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizide Mehdi ve Zeynep karakterleri evlenecek mi, yoksa bir sorun mu çıkacak merak ediliyor. Ancak en çok merak edilen konu bu iki karakterin mutluluğu yakalayıp yakalayamayacağı.

Demet Özdemir, tv8’de katıldığı Eser Yenenler Show programında Zeynep ve Mehdi için henüz aşkın erken olduğunu ve bunun ilerleyen bölümlerde ancak kendini gösterebileceğini ifade etmişti.

Peki dizinin 2. bölümünde izleyicileri neler bekliyor? İşte detaylar: Mehdi’nin teklifinde ne kadar ciddi olduğunu anlayan Zeynep, yeni bir dönemecin eşiğindedir. Aklı ve kalbi bambaşka şeyler söylerken, Zeynep yapması gerekeni seçerek Mehdi’yle evlenmeye karar verir. İkilinin aldıkları evlilik kararı, mahallede de büyük ses getirir.

Doğduğun Ev Kaderindir 2.bölümde birçok soru işareti var! 8

Diğer tarafta Nermin, kızını bir an önce oradan kurtarmanın planlarını yaparken, Ekrem’in Zeynep için bambaşka planları vardır. Ekrem adımlarını dikkatle atar.

Zeynep hala aldığı kararın şokunu yaşarken Zeliha’nın Sakine’ye yaptığı başka bir teklifle, Zeynep dört bir yandan kuşatılmaya başlanır.

Doğduğun Ev Kaderindir 2.bölümde birçok soru işareti var! 9

Düğün günü geldiğindeyse, beklenmedik gelişmelerin varlığı ve misafirlerin gelişiyle, Zeynep ve Mehdi’nin ilişkileri başka yaralara gebe olacak, aşılması zor duvarlar aralarına örülecektir.