Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir çıkışı olmayan yola girdi, bu yolun sonu ancak final olur!

Doğduğun Ev Kaderindir çıkışı olmayan yola girdi, bu yolun sonu ancak final olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / ANALİZ – tv8 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde olaylar o kadar hızlı gelişiyor ki, izleyiciler şaşırmadan edemiyor. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrollerinde yer aldığı dizinin geçtiğimiz bölümünde Zeynep Kumral’ın canlandırdığı Müjgan karakteri, saplantılı aşığı Burhan’ın kurşunu ile can vermişti…

Dizinin toplumsal noktada verdiği mesajlar çok güçlü… Zeynep karakterinin kadının kendi gücünü yansıtan tavrına izleyiciler de büyük destek veriyor. Mehdi’yi boşanmaya ikna eden, onu kendinden uzaklaştırma çabası içinde olan Zeynep, Barış’a sığınmak durumunda kaldı. Bunun sebebi Mehdi’nin tutarsız tavırları.

Anlaşılan o ki, dizinin senaryo grubu Zeynep’in elindeki bu kadın gücü mesajını bırakmayacak. Yani aşk uğruna, kadın hakları savunuculuğu yapmaktan vazgeçmeyecekler… Zeynep, kaçtıkça Mehdi daha da agresifleşiyor… Mehdi kendi içinde hızla büyüyen canavarın farkında bile değil. Belki de Burhan da aynı noktadaydı ve geldiği sonuç Müjgan’ı sokak ortasında öldürmesiyle sonuçlandı…

Doğduğun Ev Kaderindir çıkışı olmayan yola girdi, bu yolun sonu ancak final olur! 8

Mehdi’nin psikopatlığa doğru ilerleyen tavırları, hırsı ve yenilgiyi kabullenmeme hali aslında senaristlerin seçimi. Dizinin izleyicileri bir noktadan sonra Zeynep’in Mehdi’ye dönebileceğini düşünüyordu. Ancak senarist öyle bir ayırdı ki ikisini, artık bu bir sevda masalı değil.

Yani bundan sonra Zeynep ve Mehdi hikayesinden izleyiciyi ikna edebilecek bir aşk çıkmaz. Mehdi karakteri her geçen bölüm kendini bitiriyor. Kadın haklarını öne çıkartan mesajlarla Zeynep’i Mehdi’den uzaklaştıran senaryo grubu, aslında çıkmaz bir yola girdi.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi’nin bitişi, aslında dizinin de ömrünü kısaltan bir durum. Senaristler hikayeyi de çok hızlı bir şekilde akıtıyor. Yani dizinin girdiği bu çıkmaz yolun sonu finale gider… Zira zorlama konulara izleyici pek de prim vermiyor.

Doğduğun Ev Kaderindir çıkışı olmayan yola girdi, bu yolun sonu ancak final olur! 9

Sonuç olarak, Mehdi karakteri eridikçe eriyor. İzleyicinin gözünden düşmekte olan bu karakterin senaryodaki ağırlığının azalması demek, diziye olan ilginin de azalması anlamı taşıyacaktır.

Doğduğun Ev Kaderindir 24. bölümü 16 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak. Videodan fragmanı izleyebilirsiniz. Mehdi, artık Zeynep için eski eş olmaktan çıktı, bir tehdit durumuna geldi.

Zeynep, artık hayatından bile endişe etmeye başlıyor. Yani Mehdi’nin varlığı onun için artık bir hayatı paylaşma noktası değil. Artık Zeynep için en büyük tehlike Mehdi’nin kendisi… İşte bu mesajı 24. bölüm fragmanında bulacaksınız.