Ana sayfa Dizi Fragmanları Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde ayrılıklar sevdaya dahildir!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde ayrılıklar sevdaya dahildir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in oynadığı gerçek bir hayat hikayesi olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde 10 bölüm geride kaldı. İki ünlü ismin başarılı uyumları sonucunda dizinin geldiği nokta beklentilerin bile üzerinde yer alıyor.

Her hafta müthiş bir duygu seli yaşanan dizide Zeynep ve Mehdi’nin aşkları bir başlıyor, bir ara veriyor…Gelgitli bir ilişkinin yaşadığı karakterleri yeniden bir ayrılık dalgası vuracak. Benal hamile. Zeynep, Mehdi’yi terk etmeye karar veriyor. Bir mektup ve gözyaşlı bir Mehdi kalıyor geriyor. İzleyiciler mektupta ne yazdığını da çok merak ettiler. Zeynep’in ‘Seni seviyorum’ notuyla biten mektup severek ayrılanlara bir örnek…

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde ayrılıklar sevdaya dahildir! 7

“Ayrılıklar sevdaya dahildir” sözü Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde yeniden yaşanacak. Zeynep ve Mehdi bir daha nasıl buluşacak, aşklarını nasıl sürdürecek izleyiciler merak içinde. Birçok izleyicinin ağzından çıkan cümle ise “Benal aradan çekil” şeklinde.

18 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak olan Doğduğun Ev Kaderindir 11. yeni bölümden ilk fragman yayınlandı. Videodan detayları izleyebilirsiniz.