Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde kalp çarpıntısına sebep olacak karar!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde kalp çarpıntısına sebep olacak karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamlarının sevilen dizilerinden olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 29.yeni bölümü 27 Ocak yanı bu akşam ekrandaki yerini alacak. Demet Özdemir, ibrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı dizide çok ilginç gelişmeler yaşanacak.

Zeynep karakterinin eski eşi Mehdi’yi mahkemede avukatı olarak savunması ve sonrasında yeniden yan yana gelmeleri dikkat çekerken, Barış ise hislerini Zeynep’e açmaya karar veriyor. Barış’ın bu kararı sonrasında Zeynep’in de gönlü kayıyor ve iki aşığın dudakları bir kez daha buluşuyor… Zeynep ve Barış karakterlerinin aşka doğru dört nala gittiği anlar izleyicilerde de kalp çarpıntısı yapacak.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde kalp çarpıntısına sebep olacak karar! 7

Barış ile Zeynep’in mutlu anları da izleyicileri bir hayli keyiflendirecek gibi duruyor. Dizide aşk dolu anları izleyeceksiniz.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümünde Savaş’ın ablası Özlem’in çıkışı ise çok dikkat çekecek. Ebru Cündübeyoğlu’nun canlandırdığı Özlem, Zeynep’in yaşadığı aile üzerinden onun kardeşi ile birlikte olmayacağını söyleyerek izleyicileri fazlasıyla kızdıracak.

Ancak Zeynep, zaman içinde Özlem’e de kendisini sevdirmeyi başaracak. İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 29. bölüm 2. fragmanı ve özet bilgileri:

Zeynep ani bir kararla Mehdi’nin cezaevinde üzerine atılan suçla ilgili davayı almaya karar vermiştir. Bu durum, onu bir sırlar zincirine sürükler; gelecek tepkileri hesap ettiği için bu davayı aldığını ailesinden ve Barış’tan gizlemeye karar verir. Bu davada destek almak için Zeynep’in yeni bir akıl hocası vardır: Barış’ın kendisi gibi avukat olan kardeşi Savaş.

Barış ise Zeynep’in buluşmaya gelmemesinden dolayı, Mehdi’nin davasına gitmiş olacağından şüphelenmiş ve iz peşine düşmüştür. Sonrasında Zeynep’in davayı almadığına ikna olan Barış ve Zeynep arasında sıcak bir bağ kurulmaya başlar. Henüz adı konmuş bir ilişki olmasa da aralarındaki çekimi artık ikisi de inkâr etmemektedir.

Bu arada Barışların evinde yeni bir heyecan vardır. Barışları yeni bir eve taşımak üzere Amerika’dan gelen ablaları Özlem. Kardeşleri konusunda çok korumacı olan Özlem, Barış’ın planıyla Zeynep’le tanıştırılır. Özlem, Zeynep’e önce mesafeli yaklaşsa da süreç içinde onun Barış ve Dayısı Ali Rıza’nın övdüğü kadar üstün nitelikli biri olduğuna ikna olur…